Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 64

Wątek: Znikające dynie

mktiger
    Cytat Zamieszczone przez Idziq Zobacz posta
    Dzięki BB_xaar, za przekazanie informacji.

Ten Event jest już stracony, wydaje mi się, że nie uda się rozwiązać problemu na czas.
    Mam nadzieję że BB nie obrazi się jak zamieszczę informację od suportu, może komuś to pomoże. Ja osobiście nie mam takiej możliwości.

Witaj Idziq,

Uprzejmie informuje, że jako doraźne rozwiązanie proponujemy nie wylogowywać się z gry. Problem jest już zgłoszony do innego departamentu w celu przyjrzenia się sprawie.

Bardzo przepraszamy za niedogodności oraz dziękujemy za współpracę,

Pozdrawiam,
    Zespół The Settlers Online
    to fakt - siedzialem na jednym komputerze, czas produkcji zgadzal sie
    wystarczylo ze sie wylogowalem i prznioslem na drugi komputer po 30 minutach - 4h do tylu na malych polach

nie wylogowywac sie z gry ????? szkoda nawet to komentować !!!

Cytat Zamieszczone przez BB_xaar Zobacz posta
    Informacje o dziwnym zachowywaniu się licznika (czas produkcji dyń) przekazałem dalej już w poprzednim tygodniu - gdy dostanę jakąś aktualizację w tej sprawie, od razu o tym poinformuję.
    ciesze sie ze wiedza, ale interesuje mnie inna kwestia - jest ograniczony czas na zakup przedmiotow z dyn, przy takich bledach jest prawdopodobne ze nie wykorzystam wszytkich dostepnych dyn z pol, ktorych i tak jest za malo zeby je efektywnie wykorzystac
    co w zwiazku z tym problemem ??? jak maja zamiar to rozwiazac, bo jak znam zycie nie zdaza poprawic bledow do zakonczenia eventu

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez Idziq Zobacz posta
    Dzięki BB_xaar, za przekazanie informacji.

Ten Event jest już stracony, wydaje mi się, że nie uda się rozwiązać problemu na czas.
    Mam nadzieję że BB nie obrazi się jak zamieszczę informację od suportu, może komuś to pomoże. Ja osobiście nie mam takiej możliwości.

Witaj Idziq,

Uprzejmie informuje, że jako doraźne rozwiązanie proponujemy nie wylogowywać się z gry. Problem jest już zgłoszony do innego departamentu w celu przyjrzenia się sprawie.

Bardzo przepraszamy za niedogodności oraz dziękujemy za współpracę,

Pozdrawiam,
    Zespół The Settlers Online

To chyba tylko dowód na to że support nie wie z czym ma do czynienia, nie wylogowywanie się na niewiele się zda bo czasy wariują przy przechodzeniu na wyspę znajomego, na przygodę albo same z siebie, bez wyraźnego powodu, nie zawsze, tylko czasem ale jednak. Nie wspominając już o automatycznym zrzucaniu z serwera. Jedyne wyjście usypiać pola i budzić tylko pod buffem na sam zbiór dyń, na razie wydaje się, że jak śpią to nie przeskakują, ale to też tylko na razie się wydaje, zobaczymy jak będzie.

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    BB_xaar,
    życzę Tobie aby wszystkie urządzenia lub produkty, które kupisz w swoim życiu były takiej jakości jak ta gra.
    Odpowiedzi serwisu na Twoje reklamacje niech brzmią tak samo: problem jest znany, analizujemy go, itp. banialuki.

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Przypomnę jeszcze Twoją zapowiedź:

Start dwóch nowych serwerów!

Drodzy Gracze,

z przyjemnością informuję, że na polskiej wersji gry The Settlers Online pojawił się nie jeden, a aż dwa nowe serwery:

Dolina Odkrywców (nr 6)
    Złota Góra (nr 7)

Rozwiązanie to pozwoli odciążyć już istniejące serwery, co zapewni płynniejszą grę zarówno obecnym i nowym graczom.

BB_xaar

Śmiać się czy płakać. Tyle są warte Wasze zapowiedzi.

mktiger
    Uprzejmie informuje, że doraźne rozwiązanie w postaci "nie wylogowywania się z gry" nie skutkuje.
    Trzy male pola wlaczone w tym samym czasie - dzis rano okolo 8:30 - w tej chwili na kazdym mam inny czas do konca produkcji: 6h23,1h33, 3h11
    Departament niech sie wezmie do roboty bo nas zima zastanie

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    to samo, po ponad 4 godzinach od włączenia pól, na polu 8-godzinnym poszedł zbiór.....
    kto mi odda stracone dynie, może BB_xaar

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    nigdy nie wylogowuje się w ciągu dnia a od kilku dni co jakieś 3-4h wywala mnie z gry dzisiaj przed 16 miałam 641 dyń wywaliło mnie z gry i 635dyń i czas na cmetarzu liczony od nowa ot taki myk .W ten sposób nigdy sie nie uzbiera na co sie chce .Tylko diamenty ehh szkoda pisać ....

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez Jewels1 Zobacz posta
    Jedyne wyjście usypiać pola i budzić tylko pod buffem na sam zbiór dyń, na razie wydaje się, że jak śpią to nie przeskakują, ale to też tylko na razie się wydaje, zobaczymy jak będzie.
    Od początku mam uśpione małe i średnie pola i niestety czas skacze tak samo.

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    SoirDeLune, dzięki za info, znaczy nic nie pomaga, no cóż trzeba sobie radzić i mieć nadzieję ze będzie lepiej

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Osobiście nie zauważyłem aby czas produkcji ulegał zmianie.
    Spostrzegłem jednak inną sytuację ...
    Gdy idę spać i zatrzymuje produkcję to rano lub po robocie daje buffa (jasne światło na ciemność) i liczę na pokaźny zysk.
    Niestety przed momentem zauważyłem, że na imponujących polach gdy zatrzymywałem posiadałem 1 dynię do wyprodukowania
    to teraz dając w/w buffa nie otrzymałem dyń. Pola oczywiście padły, ale zysku z tego żadnego nie miałem, nawet w podstawie
    (1 dynia / na 1 godzinę). He? Co więcej, "mały smentarz dyń" miałem zatrzymaną produkcję od rana, po pracy czyli dosłownie
    przed kilkunastoma minutami dałem zwykłego buffa i dynie już otrzymałem w premii x 2, ale co ciekawe gdy pół dnia produkcja była
    zatrzymana to i tak czas leciał? Zatrzymał się przed końcem na 10 sekund i po stracie od razu otrzymałem dynie.

Koniec mydlenia oczu, graczom należy się zadość uczynienie - premia w dyniach i przedłużony czas trwania eventu.

Pozdrawiam.

Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów