Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 5 6 7
Pokaż wyniki od 61 do 64 z 64

Wątek: Znikające dynie

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Mam już żniwiarza, trzy silosy i dwie szkoły, więc chyba sobie radzę Ostatnią szkołę chcę kupić za własne dynie dla zasady, ale są przecież osoby, które muszą się "pitolić" bo dopiero zaczynają grę.

Osadnik Awatar Ocelot
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cena dyń zależy od serwera na jakim się gra.
    Na "Słonecznym" cały czas trzyma się blisko 5 monet.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Pff... Co najmniej dwa razy nie dostałem dyń z końcówki eksploatacji cmentarza. Dwa razy premiowane pole, cmentarz wyeksploatowany na moich oczach się staje, ale ani jedna dynia do magazynu nie trafiła.

Odkrywca Awatar Kranderga
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Boletus_Edulis Zobacz posta
    Pff... Co najmniej dwa razy nie dostałem dyń z końcówki eksploatacji cmentarza. Dwa razy premiowane pole, cmentarz wyeksploatowany na moich oczach się staje, ale ani jedna dynia do magazynu nie trafiła.
    Jest to normalne zachowania wszystkich budynków w których pracuje osadnik a które po wyeksploatowaniu znikają np. kopalnie i smentarze.
    gdy osadnik wydobędzie ostatnia dynie/rudę kopania/smentarz się "zawala" i osadnik jest przenoszony magiczne do puli bezrobotnych. Dlatego nie odniesie ostatniej dyni/rudy. i ze stu wydobędzie tylko 99 (198)

Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 5 6 7

Uprawnienia umieszczania postów