Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4 5 6 7 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 64

Wątek: Znikające dynie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Ale to firma wypuszczająca "produkt" powinna dopilnować by wszystko działało, a nie co nowości to jakieś błędy ...

jako ciekawostkę dodam firmę RIOT z League of Legends ... tam jakoś ludzie zupełnie inaczej podchodzą do "swojej" społeczności - ludzi którym coś sprzedają.

Odkrywca Awatar Hakardrag
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Problem z poletkami dyń jest nadal

Czasy produkcji chodzą jak chcą ... czyli zgodnie z lagami. Nic nie mogę zaplanować. To wygląda m/w tak: zebrałem przykładowo ze zwykłą premią po 2 dynie z ostatnich 6 poletek i czas do następnych zbiorów biegnie niby normalnie, jednak po m/w dwóch godzinach kiedy zajrzałem na poletka okazało się że przed chwilą były znowu zbiory, tym razem bez premii

Od kilku dni tak mam - nic nie moge zaplanować.

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Ja mam cały czas powstrzymywane poletka, o odpowiedniej godzinie rzucam po talerzu i wznawiam pracę. Jak się czasy zresetują to ten talerz to niewielka strata, ale denerwuje mnie ciągłe pilnowanie i liczenie kiedy zajrzeć na te pola. Do tego pojawiło się nowe cudo- potrafi przestać odliczać czas do następnego zbioru. Na kilka godzin... Za pierwszym razem naprawdę się wkurzyłam jak miałam na czterech z sześciu pól wyzerowany czas przez 4h.

Serwer
    Słoneczny Gród
    Jak powstrzymasz/uśpisz to czas nie powinien lecieć - nic z tego nie rozumiem ;(

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Na pauzie produkcja leci dalej, tylko ludzik nie odnosi towaru do magazynu. Czyli np. na małych smentarzach zaraz po wyprodukowaniu dyni dajesz pauzę. Po sześciu siedmiu godzinach wznawiasz, jak masz szczęście i nie zaczęło liczyć od nowa to pokazuje ci, że zostało 2-1h do końca i znów dajesz pauzę. Po ośmiu godzinach dajesz talerz ryb i wznawiasz produkcję i ludzik leci do magazynu, albo nie...

Serwer
    Słoneczny Gród
    Jest gorzej niż myślisz ... 35 minut temu miałem do końca produkcji 4 i 8 godzinnych poletek 3 godziny i 32 minuty. Poprosiłem koleżankę aby za 35 minut dała 6 bułek na te pola i sie wylogowałem - poszedłem z psem na spacer. Wracam i co widze? Premie są owszem, ale do końca produkcji było 3 godziny 50 minut ... masakra

Tak mam od kilku dni - kto mi zwróci straty?

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Dlatego zawsze wstrzymuję i buffuje tylko talrzami. Tylko imponujące smentarze miałam na koszach, bo nie miałabym nerwów tego pilnować. Minus jest taki, że leci to jak krew z nosa. Na małych polach mam jeszcze 20-16 dyń, na zwykłych 27-22.

Serwer
    Słoneczny Gród
    Ja mam po 40 i 23 dynie i pewnie do Świąt nie zbiore jak tak dalej bedzie

Początkujący Osadnik Awatar siarix
    Serwer
    Kolonia
    Po co się tak "pitolicie" z tymi dyniami? Teraz chodzą nawet po 3m... skupienie 1500 za 4500m nie jest żadnym problemem...

Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez siarix Zobacz posta
    Po co się tak "pitolicie" z tymi dyniami? Teraz chodzą nawet po 3m... skupienie 1500 za 4500m nie jest żadnym problemem...
    Ja już mam za dynie to co chciałem mieć, pisze tylko o problemie i myślę, że wielu graczy ma to samo co ja i być może nie kupi sobie tego co chce

To mój trzeci czy czwarty event i jeszcze nigdy nie miałem takich problemów. Jeden z widmami i z surowcami Support rozwiązał, ale teraz chyba już nie zdąży.

Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4 5 6 7 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów