Strona 3 z 7 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 64

Wątek: Znikające dynie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    ja mam inną ciekawostkę - pola z 1 godzinną produkcją cały czas tak tak samo pracują, w tym samym czasie, dwie mają po 68 dyń a jedna 59.
    To Ci dopiero halloweenowa magia!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Czyli, że wychodząc z gry należy stopować pola i wtedy czas się nie zatrzyma, a jeśli zostawimy aktywne to czas się zatrzyma?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Ja zauważyłem jeszcze taką zależność że jeśli wchodzę na mapę przygody i wracam na wyspę to czas produkcji dyń się zmienia, i to raz przyspiesza a raz zwalnia, a raz i to i to xd oprócz tego występują u mnie wszystkie problemy opisane wcześniej...

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    wszedłem na mape przygod i wyzerowało mi licznik produkcji dyń a nie dostałem ich do magazynu, sprawdzałem wcześniej ile mam

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    ja kupiłem za dynie frank und stein'a patrzę do menu gwiazdy ale go nie ma znikną tak jak wcześniej 1000 desek z drzewa liściastego. O co chodzi ??

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    włączony komp z grą nic nie pomoże. Myślę, że serwer pracuje tutaj tak samo niezależnie czy użytkownik jest zalogowany czy nie, a te zmiany czasów pracy mają pewno związek z wydajniejszą pracą serwera.

gdyby bb zatródniało testerów spóśród normalnie grających osób, może nie musielibyśmy marnować własnego czasu na gdybanie w czym problem, a potem czy bb w ogóle zależy. ;]

Początkujący Odkrywca Awatar Majamas
    Serwer
    Kolonia
    Niestety wielu graczy niezdazy wydobyc dyn z malych pól przy tych bledach z kasowaniem produkcji i naliczaniem czasu od zera. I problem ten dotyczy co śmieszne najbardziej aktywnych graczy, tych co mocno pilnuja bufowania produkcji i czesto sie loguja. Wychodzi na to ze Ci co zostawia gre na dlugi czas w spokoju moga wyjsc na tym lepiej, bo serwer obliczy im ze cos sie zdazylo wyprodukowac i doda do magazynu.
    Stawiajcie pomniki Szalonego Kórlika, on jeden przeszedł tą grę do końca.

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Informacje o dziwnym zachowywaniu się licznika (czas produkcji dyń) przekazałem dalej już w poprzednim tygodniu - gdy dostanę jakąś aktualizację w tej sprawie, od razu o tym poinformuję.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Dzięki BB_xaar, za przekazanie informacji.

Ten Event jest już stracony, wydaje mi się, że nie uda się rozwiązać problemu na czas.
    Mam nadzieję że BB nie obrazi się jak zamieszczę informację od suportu, może komuś to pomoże. Ja osobiście nie mam takiej możliwości.

Witaj Idziq,

Uprzejmie informuje, że jako doraźne rozwiązanie proponujemy nie wylogowywać się z gry. Problem jest już zgłoszony do innego departamentu w celu przyjrzenia się sprawie.

Bardzo przepraszamy za niedogodności oraz dziękujemy za współpracę,

Pozdrawiam,
    Zespół The Settlers Online

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Ja również zauważyłem reset czasu. Stwierdzam że ta gra nie powinna się pojawić!!! Tak wcześnie. Mimo to że jest to BETA to taka ilość błędów jaka występuje to skandal! Robią kolejne testy które mają na celu uniknięcia typowych błędów a wychodzi zupełnie inaczej. Proponuje wyłączcie gre na pare dni i zamroźcie czas.Bo wasza nocna praca w wielkie G się obraca!!!!

Strona 3 z 7 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów