Strona 52 z 157 PierwszyPierwszy ... 2 42 50 51 52 53 54 62 102 152 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 511 do 520 z 1568

Wątek: problem z wejsciem dogry

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    tez nie moge wejśc a pisania do supotu już mnie nudzi non stop ta sama odpowiedź

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Z Supportem można kontaktować się również za pomocą adresu e-mail, więcej informacji na ten temat można znaleźć tutaj:
    Jak skontaktować się z Supportem?

Sytuacja z serwerem nr 1 jest nam już znana, co więcej, wszystko wskazuje na to, że udało się zlokalizować źródło utrudnień, które występują na serwerze Nowa Ziemia od jakiegoś czasu. Gdy pojawią się nowe informacje na ten temat, od razu o tym poinformuję. Na chwilę obecną mogę jedynie prosić o jeszcze trochę cierpliwości.

Odkrywca Awatar Piwonia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez nightrain Zobacz posta
    chyba wiem czym jest spowodowany problem

Witamy nowych graczy z Onetu. Jak zauważyliście są inne serwery niż "Nowa Ziemia".
    Adminów chciałbym prosić o tymczasowe zamknięcie dla rejestracji nowych graczy serwera "Nowa Ziemia", po prostu grać się nie da.
    Cytat Zamieszczone przez Blaszka1971 Zobacz posta
    zdecydowanie serwer jest przeciazony_ja sie rejestrowalem jakos w lutym i krotko po tym bylo info o zakmnieciu rejestracji dla nowych graczy.Jednak zostal ponownie widocznie otwarty-wystarczy wejsc na kanal pomocy by czytac bardzo czesto teksty typu:"czesc jestem nowy jak w to sie gra..." itp.Poza tym od lutego kazdy gracz jesliby serwer byl zamkniety bylby juz dawno po samouczku a jak wszyscy wiemy tak nie jest_nowych graczy naplywa i jakos nie chce mnie sie wierzyc,ze nagle z 500 osob zostalo zaproszonych Reasumujac serwer peka w szwach i wina nie lezy po naszej stronie
    Problem zaczął się jeszcze przed mistrzostwami, a mistrzostwa tylko dołożyły kłopotu. Również podejrzewam że rejestracja nowych graczy dołożyła swego i nie są to gracze z zaproszenia. Mam w znajomych nowego i dokładnie go wypytałam, nie został zaproszony tylko zobaczył reklamę i się zarejestrował.

Cieszę się że znaleźli jakiś feler bo niesie to nadzieje na poprawę w porównaniu z wcześniejszymi komunikatami ze wszystko jest w porządku.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    cierpliwość .... lecę zajrzeć do słownika co to takiego.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Xaar a sprawdziliście inne przeglądarki i przeczyściliście cache ?:P

Początkujący Osadnik Awatar Zhanah
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cieszę się, zlokalizowanie problemów to zawsze jakiś krok naprzód. Pozostaje żywić nadzieję, że naprawa nie potrwa to zbyt długo

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    problemów nie zlokalizowali , dalej nie mozna wejsc do innych graczy , w tej chwili chyba z 60 proba zalogowania niewypalila,po prostu nastepna wypowiedz bbxaara zbywajaca graczy .staje sie norma ze w tych godzinach serwer zalicza padaczke ,co najdziwniejsze wszyscy chyba widza rozwiazanie problemu a suport dalej niedostrzega tego , albo po prostu ma nas gdzies

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    w tej chwili znów zaczęło mnie wyrzucać podczas próby logowania na swoją wyspę...

Osadnik Awatar P4wel3011
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez BB_xaar Zobacz posta
    Z Supportem można kontaktować się również za pomocą adresu e-mail, więcej informacji na ten temat można znaleźć tutaj:
    Jak skontaktować się z Supportem?

Sytuacja z serwerem nr 1 jest nam już znana, co więcej, wszystko wskazuje na to, że udało się zlokalizować źródło utrudnień, które występują na serwerze Nowa Ziemia od jakiegoś czasu. Gdy pojawią się nowe informacje na ten temat, od razu o tym poinformuję. Na chwilę obecną mogę jedynie prosić o jeszcze trochę cierpliwości.
    Też się tak tłumaczę w swojej pracy, jak nie wiem co się dzieje. A co, niech wszyscy wiedzą, że pracuję nad problemem
    Bezwiednie przechodzimy od wieku, w którym mówimy: „takie będzie moje życie”, do wieku, w którym stwierdzamy: „takie jest życie”.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ciekawa sytuacja , kolezanka jest w grze , starajac sie wejsc na moja wyspe jest systematycznie wyrzucana z gry , to samo przy prubach wejscia do innych graczy ale do niektorych moze wejsc, czyzby jakies czasowe wylaczenia poszczegolnych graczy aby odciazyc serwer????sytuacja trwa juz od dluzszego czasu .

Strona 52 z 157 PierwszyPierwszy ... 2 42 50 51 52 53 54 62 102 152 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów