Strona 42 z 157 PierwszyPierwszy ... 32 40 41 42 43 44 52 92 142 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 411 do 420 z 1568

Wątek: problem z wejsciem dogry

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Po co mają się męczyć?

Lepiej zacierać łapki obserwując saldo na koncie bankowym. Gracze p2p i tak z gry nie odejdą, bo szkoda im będzie klejnotów wpakowanych w konto... a myślicie że BB przejmuje się "niepłacącymi" ?

:-)

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    znowu problemy na Nowej Ziemi , zróbcie coś z tym !!!

Początkujący Odkrywca Awatar cornflakes
    Serwer
    Nowa Ziemia
    uruchamianie kolejki logowanie trwa wieczność ;p znowu sobie pograłem

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    W tej grze aby się zalogować to czasami potrzeba godziny i ciągłego czyszczenia przeglądarki a jak gra się jeszcze w coś to już kaplica.
    Czy na tym ma polegać gra? Na tym komu uda się odpalić grę i coś tam odświeżyć?

Zastanówcie się bo coraz więcej ludzi ucieka z tej gry głównie na BEZNADZIEJNY STAN SERWEROW.
    W żadnej grze nie miałem tyle problemów z logowaniem i próbą zrobienia czegokolwiek i to się ciągnie ile dni.

Czy mozemy liczyć że Ekpia coś z tym zrobi bo z grania nici bo główny czas poświęcamy na logowanie lub przelogowywanie.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    No dobrze, niech ten wątek sięgnie 99 stron. Wiszę na "uruchamianie kolejki logowania" (Nowa ziemia). Nie podoba mi się to, pracujcie nad tym intensywnie.

Początkujący Odkrywca Awatar cornflakes
    Serwer
    Nowa Ziemia
    do niektórych znajomych nie idzie się na mapę dostać.. "wczytywanie mapy.." i tak sobie wczytuje bez skutku xD

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    od godziny próbuje sie zalogowac i nic ,konczy sie na wczytywaniu mapy ,prawdopodobnie zrezygnuje z "grania "

Osadnik Awatar costam
    Serwer
    Nowa Ziemia
    och co za cudowna gra , wszystko w niej dziala , nie ma lagow , logowanie to tylko kilka sekund , przejscie z mapy na mape to tylko pstryk i juz jest
    nie ginie wojsko , nie gina generalowie
    i sie cholera obudzilam :P
    wejsc nie mozna ,a jesli juz to chyba tylko po to zeby dom wladyki obejzec heheh

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Dzisiaj znowu problemy:/ już wczoraj było w miarę ok, bo pogram i mogłem na mecz się zalogować, a dzisiaj już mi trzeci raz wyskoczyła informacja, żebym przelogował:/ idzie się wkurzyć

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Przecież człowieka może szlag trafić żeby nie można było się poprawnie zalogować 10 sekund i wylot już nie mówię o wejściu do kogoś czy tez jakiejś przygodzie i pierdzielenie o przeglądarce cache mogą sobie wsadzić.Coś się spierdzieliło i nie umieją tego naprawić.Zawsze można cofnąć wersje gry sprzed miesiąca i wtedy by się okazało czy to wina serwerów czy jakiejś zmiany bo wtedy było dobrze

Strona 42 z 157 PierwszyPierwszy ... 32 40 41 42 43 44 52 92 142 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów