Strona 53 z 157 PierwszyPierwszy ... 3 43 51 52 53 54 55 63 103 153 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 521 do 530 z 1568

Wątek: problem z wejsciem dogry

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Tak jak pisałem wcześniej, wszystko wskazuje na to, że udało się zlokalizować źródło problemu. Już jutro - środa, 06.06.2012 - na (wszystkich) polskich serwerach gry The Settlers Online, odbędą się cotygodniowe nocne konserwacje.

Podczas jutrzejszej przerwy zostaną przeprowadzone prace, które usprawnią działanie serwera Nowa Ziemia. W związku z tym, proszę o jeszcze trochę cierpliwości. Jeśli utrudnienia wystąpią jeszcze dziś, dział techniczny zostanie o tym natychmiast poinformowany.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez BB_xaar Zobacz posta
    Z Supportem można kontaktować się również za pomocą adresu e-mail, więcej informacji na ten temat można znaleźć tutaj:
    Jak skontaktować się z Supportem?

Sytuacja z serwerem nr 1 jest nam już znana, co więcej, wszystko wskazuje na to, że udało się zlokalizować źródło utrudnień, które występują na serwerze Nowa Ziemia od jakiegoś czasu. Gdy pojawią się nowe informacje na ten temat, od razu o tym poinformuję. Na chwilę obecną mogę jedynie prosić o jeszcze trochę cierpliwości.

smieszne , kazdy kto miał do czynienia z pomoca, wie ze nawet nie czytacie tych postow, najprawdopodobniej czekacie az troszke graczy odpadnie, skonczenie ewentu spowoduje usuniecie paru skryptow , , serwer samoistnie troszke sie odciazy, no i potem pochwalicie sie ze wasze wysilki zakonczyly sie sukcesem

Początkujący Osadnik Awatar mciej
    Serwer
    Nowa Ziemia
    A może rzeczywiście prace trwają ? I tymczasowe problemy są tym właśnie spowodowane. Pomyśleliście o tym w ogóle ?

Osadnik Awatar costam
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez mciej Zobacz posta
    A może rzeczywiście prace trwają ? I tymczasowe problemy są tym właśnie spowodowane. Pomyśleliście o tym w ogóle ?

tiaaa i te prace trwaja juz od jakiegos czasu :P
    az sie boje tych "konserwacji" bo po ostatnich to wcielo mi generalow i wojsko :P
    no chyba ze te wyzej wymienione to jakies specjalne beda ,w co tez juz nie wierze

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ile czasu juz trwaja te problemy , po jakim czasie bb xaar raczyl powiedziec ze informacja o problemie jest im znana, gram w WoW i polecam ,dopiero teraz docenilem prace suportu blizzarda, tam jest ponad 10 milionow graczy a narzekamy jesli czeka sie na reakcje suportu tylko pare godzinek

Odkrywca Awatar Piwonia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez lonio Zobacz posta
    ciekawa sytuacja , kolezanka jest w grze , starajac sie wejsc na moja wyspe jest systematycznie wyrzucana z gry , to samo przy prubach wejscia do innych graczy ale do niektorych moze wejsc, czyzby jakies czasowe wylaczenia poszczegolnych graczy aby odciazyc serwer????sytuacja trwa juz od dluzszego czasu .
    Powiem tak: to zupełnie normalne i trwa od tygodni.

Osadnik Awatar P4wel3011
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez BB_xaar Zobacz posta
    Tak jak pisałem wcześniej, wszystko wskazuje na to, że udało się zlokalizować źródło problemu. Już jutro - środa, 06.06.2012 - na (wszystkich) polskich serwerach gry The Settlers Online, odbędą się cotygodniowe nocne konserwacje.

Podczas jutrzejszej przerwy zostaną przeprowadzone prace, które usprawnią działanie serwera Nowa Ziemia. W związku z tym, proszę o jeszcze trochę cierpliwości. Jeśli utrudnienia wystąpią jeszcze dziś, dział techniczny zostanie o tym natychmiast poinformowany.
    No i mam problemy z zalogowaniem.
    Mam pisać do supportu? Może niech najpierw odpowiedzą na mój wczorajszy mail...
    Bezwiednie przechodzimy od wieku, w którym mówimy: „takie będzie moje życie”, do wieku, w którym stwierdzamy: „takie jest życie”.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Niech to zamkną i naprawią a nie ludzi wkurzają śmiesznymi tekstami !!

Osadnik Awatar Buzia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    to w końcu przerwa będzie w środę czy w czwartek?bo nie widzę żadnej informacji na głównej
    mi ostatnio support też nie odpisuje ale co z tego skoro wcześniej gdy odpisywali w ogóle nie pomagali

Osadnik Awatar P4wel3011
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Buzia Zobacz posta
    to w końcu przerwa będzie w środę czy w czwartek?bo nie widzę żadnej informacji na głównej
    Dowiesz się w swoim czasie, albo trochę później
    Bezwiednie przechodzimy od wieku, w którym mówimy: „takie będzie moje życie”, do wieku, w którym stwierdzamy: „takie jest życie”.

Strona 53 z 157 PierwszyPierwszy ... 3 43 51 52 53 54 55 63 103 153 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów