no pewnie się dowiem jak wyświetli mi się komunikat o wyłączeniu serwera![]()
Na swoją wyspę wchodzę bez problemu, ale przed chwilą odpaliłem Wiktora i tam już wejść nie mam możliwości. Pisać do supportu nie będę, bo i po co - do tej pory albo był brak jakiejkolwiek reakcji, albo odkrywcza rada (przeglądarka + ciasteczka).
Żal zalany betonem, ciągle tylko problemy na serwerze nowa ziemia i do dziś nie można ogarnąć. Masakra, weźcie ogarnijcie więcej serwerów i na amen zamknijcie już nową ziemię i także poprzez zapraszanie przez maila ludzi odstąpić, bo za dużo wiary... mega żal, zaraz po premierze D3...
o jejku jejku
i co teraz , problem jest i to jeszcze dzis heh
czyli ze co ? poinformowany zostal dzial techniczny
juz widze jak sie przejeli rola :P
ocho jak im naprawa dobrze idzie :P
jestem pelna podziwu dla szybkosci dzialania technikow:P
a tak powaznie to jakas kpina jest :P
To ze juz nie mozna w ogole wbic to raz, ale serwer sie sypie od tygodni. Wieczne lagi owocujace disconnectami, problemy z zaladowaniem gry na codzien.
Zaluje kazdej wydanej zlotowki na te gre.
Przerwa będzie już jutro - w środę, 06.06.2012, start około godziny 01:30 rano (czasu polskiego). Ogłoszenie z tym związane dodam za kilka chwil, zarówno na forum jak i na stronie głównej gry.
Nie chcemy przeprowadzać kolejnej - dodatkowej - przerwy technicznej, więc prace mające na celu usunięcie źródła problemu na serwerze Nowa Ziemia zostaną przeprowadzone jutro, podczas cotygodniowej konserwacji. W tym tygodniu konserwacja została przesunięta, nie odbędzie się w czwartek, a w środę. Więcej informacji pojawi się wkrótce.
Z przykrością informuję, że obecnie możemy działać tylko doraźnie, skuteczne usunięcie utrudnień na serwerze nr 1 będzie mogło nastąpić dopiero podczas przerwy technicznej.
Bezwiednie przechodzimy od wieku, w którym mówimy: „takie będzie moje życie”, do wieku, w którym stwierdzamy: „takie jest życie”.
nie wiem ktory raz z koleji staje na ekranie logowania wyswietla sie porada dnia w niej najnowsze zmiany i na dole"życze milej gry BB_xaar" proponuje to zmienic na : przed rozpoczeciem gry zamow wizyte u psychiatry zaopatrz sie w srodki uspakajajace ewentualnie poł litra