Zbliża się południe i już się pojawiają problemy - tym razem, żeby było zabawniej, nawet przycisk "Graj" przestał reagować. Tylko na forum mogę wejść, co niniejszym czynię...
Zbliża się południe i już się pojawiają problemy - tym razem, żeby było zabawniej, nawet przycisk "Graj" przestał reagować. Tylko na forum mogę wejść, co niniejszym czynię...
Wysłałem ticket do supportu 9.06 rano z pytaniem o możliwość przejścia na inny serwer skoro na tym są problemy... nie dostałem odpowiedzi póki co![]()
A czy ty wiesz, Dijkstra, że mieć milion i nie mieć miliona to razem dwa miliony?
bb_xaar nie strasz mnie jakimiś punktami karnymi bo czas najwyższy was postraszyć OUKiK'iem i wyślij sms'a do tych pseudo techników bo znów nie można się zalogować
To jest jakieś gówno nie serwer.
Cały dzień bez możliwości zalogowania.
wrzuciłem Chroma , (nowo zainstalowana przeglądarka) i dupa oczywiście.
Pewnie ciastka były nie wyczyszczone ?
Zadzwoniłem do kumpla, czy mi by nie podał do testów swojego loginu .
i co ?
Wlazłem bez najmniejszych problemów na mojej przeglądarce , bez czyszczenia pamięci.
Gadanie o czyszczeniu ciastek , pamięci itd można sobie wsadzić w buty.
Ściema jest prosta, dziś grasz Ty, jutro ja i tyle, a serwer może pomieścić i 5 x tyle będziemy grali w turach po 2 godziny, a potem wypad wpuści kolejną grupę łaskawie.
Rozwarze sprzedanie konta i mam was w wielkiej mojej czarnej ...![]()
A jakieś barnie łąki biorą kasę za administracje serwerem. Xaar to już przestaje się robić śmieszne jeszcze tekst, że będzie przerwa techniczna to już w ogóle przegięcie. Ta gra to jedna wielka przerwa techniczna. A ty jako administrator bb w Polsce przestań straszyć graczy, a zacznij straszyć ten śmieszny dział techniczny (jeśli wogole jego pracownjicy wiedzą co to znaczy bo widze, że do zamiatania pod serwerem nawet umiejętności nie mają).
Przeglądając ten temat dziwię się bardzo... że jeszcze są ludzie, którzy na Nowej Ziemii grająMasochizm
![]()
Chwilę temu pojawiło się ogłoszenie w tej sprawie:
http://forum.thesettlersonline.pl/threads/21868
Dodam też, że sytuacja na s1 jest monitorowana przez techników, jednak do znalezienia źródła, możemy działać tylko doraźnie.
EDIT: aby wszyscy mieli szansę na zauważenie tego posta, temat ten tymczasowo zamknę. Podkreślam jeszcze raz, że o problemie już wiemy, dziękuję za wszystkie zgłoszenia.
Ostatnio edytowane przez BB_xaar ; 13.06.2012 o 17:37
Znowu sie sypie![]()