http://www.youtube.com/watch?v=aBK9O5nDJlM już sie zabrali do naprawy![]()
od godziny 11 tez sie nie moge zalogowac kto wie moze kolejna rekompensata bedzie w postaci futbolowek![]()
"połączenie z serwerem zostało zerwane..." bla bla bla i tak od 2h
nudzi juz mnie to ciagle sprawdzanie...czasami zadziala na 2-4min i znowu kapa..wszystko stoi surowce sie pokonczyly
wszsytko sie zaczelo jak zaczeliscie wprowadzac zmiany zwiazane z euro 2012 - wczesniej nic sie nie wieszało
rewelacyjne hahahaha
od rzau lepiej sie czeka na naprawy![]()
To już się robi naprawdę nudne - nieustające problemy z logowaniem i płynną grą.
Może czas, by firma zarządzająca grą zmieniła tę całą bandę informatyków, którzy za nic biorą pieniądze.
1. Jeżeli twórcy gry nie spodziewali się takiego zainteresowania ich produktem i przygotowali za słabe serwery, to tylko pogratulować wiary w jakość własnego produktu.
2. Jeżeli się spodziewali tylu graczy i mimo to przygotowali słabe serwery, to jeszcze gorzej - znaczyłoby to tylko tyle, że mają nas w głębokim poważaniu.
PS. Chociaż dobrze, że mogę wejść na forum...bo o samej grze nie ma co marzyć
Costam nawet Ci buffów rzucić nie moge, ta zniewaga krwi wymaga XD
straciłem na handlu straciłem czas pewnie i strace przygode gra 1 klasa powiem tylko tak kurrrrrrrr....... ide na lane piwo i kazdemu tak mówie skoda nerwów tym bardziej ze jest sobota
nie wiem jak na innych krainach, ale na nowej ziemi jest problem żeby wejść na mape przygody, jak juz nam sie uda zalogować to przy próbie odwiedzenia aktywnej przygody (te eventowe na 100%, inne nie wiem) połączenie sie zrywa, pojawia sie komunikat Wczytywanie mapy i tak z kilka min a potem Połączenie utracone, proszę odświeżyć.
Nie może byc to wina mojego dostawcy neta bo inni w gildii maja podobnie, a jesteśmy z rożnych części Polski a nawet Europy, i mamy rożnych ISP.