Strona 29 z 157 PierwszyPierwszy ... 19 27 28 29 30 31 39 79 129 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 281 do 290 z 1568

Wątek: problem z wejsciem dogry

Osadnik Awatar costam
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez BB_xaar Zobacz posta
    Poprosiłem dział techniczny o sprawdzenie sytuacji na s1 - gdy dostanę jakaś odpowiedź, od razu o tym napiszę.
    ale nie tak szybko jak support ?

Odkrywca Awatar thordis
    Serwer
    Nowa Ziemia
    http://www.youtube.com/watch?v=aBK9O5nDJlM już sie zabrali do naprawy

Początkujący Odkrywca Awatar ksiaze
    Serwer
    Nowa Ziemia
    od godziny 11 tez sie nie moge zalogowac kto wie moze kolejna rekompensata bedzie w postaci futbolowek

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    "połączenie z serwerem zostało zerwane..." bla bla bla i tak od 2h
    nudzi juz mnie to ciagle sprawdzanie...czasami zadziala na 2-4min i znowu kapa..wszystko stoi surowce sie pokonczyly

wszsytko sie zaczelo jak zaczeliscie wprowadzac zmiany zwiazane z euro 2012 - wczesniej nic sie nie wieszało

Osadnik Awatar costam
    Serwer
    Nowa Ziemia
    rewelacyjne hahahaha
    od rzau lepiej sie czeka na naprawy

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez thordis Zobacz posta
    http://www.youtube.com/watch?v=aBK9O5nDJlM już sie zabrali do naprawy
    hehehe..dobre to było jep jep jep jep..... ooOOooo kompjuter hehehe

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    To już się robi naprawdę nudne - nieustające problemy z logowaniem i płynną grą.
    Może czas, by firma zarządzająca grą zmieniła tę całą bandę informatyków, którzy za nic biorą pieniądze.
    1. Jeżeli twórcy gry nie spodziewali się takiego zainteresowania ich produktem i przygotowali za słabe serwery, to tylko pogratulować wiary w jakość własnego produktu.
    2. Jeżeli się spodziewali tylu graczy i mimo to przygotowali słabe serwery, to jeszcze gorzej - znaczyłoby to tylko tyle, że mają nas w głębokim poważaniu.

PS. Chociaż dobrze, że mogę wejść na forum...bo o samej grze nie ma co marzyć

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Costam nawet Ci buffów rzucić nie moge, ta zniewaga krwi wymaga XD

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    straciłem na handlu straciłem czas pewnie i strace przygode gra 1 klasa powiem tylko tak kurrrrrrrr....... ide na lane piwo i kazdemu tak mówie skoda nerwów tym bardziej ze jest sobota

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    nie wiem jak na innych krainach, ale na nowej ziemi jest problem żeby wejść na mape przygody, jak juz nam sie uda zalogować to przy próbie odwiedzenia aktywnej przygody (te eventowe na 100%, inne nie wiem) połączenie sie zrywa, pojawia sie komunikat Wczytywanie mapy i tak z kilka min a potem Połączenie utracone, proszę odświeżyć.

Nie może byc to wina mojego dostawcy neta bo inni w gildii maja podobnie, a jesteśmy z rożnych części Polski a nawet Europy, i mamy rożnych ISP.

Strona 29 z 157 PierwszyPierwszy ... 19 27 28 29 30 31 39 79 129 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów