Strona 28 z 157 PierwszyPierwszy ... 18 26 27 28 29 30 38 78 128 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 271 do 280 z 1568

Wątek: problem z wejsciem dogry

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Problem polega na tym ze po cudownym zalogowaniu , aż strach wejść w przygodę albo wczytać mapę znajomego ponieważ zawiesza się w czasoprzestrzeni.
    Nadmienię również ,ze wcześniej takie problemy mnie nie dotykały , a wszystkie supportowe zaklęcia zaradcze zostały zastosowane^^

edit: z tego co widzę na moim gg to i tak mam szczęscie ,że jestem zalogowana
    Ostatnio edytowane przez marmurekkce ; 02.06.2012 o 10:40

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Nie mogę się zalogować wyskakuje uruchamianie kolejki logowania i tyle

Osadnik Awatar costam
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez BB_xaar Zobacz posta
    @Peter8619:
    A jeśli chodzi o Weterana - napisz proszę do naszego supportu, z pewnością uda się go przywrócić.
    Witam
    swietna rada ,tylko ze chyba im sie jakos nie spieszy ,od dwoch dni czekam i czekam i czekam .... i pewnie jeszcze dlugo poczekam
    zalogowac sie nie mozna , ale to nie wina gry , to wina dostawcy netu :P
    znikajace wojsko wraz z generalami to pewnie tez wina dostawcy :P

edit : godzina pracy suppotru to 11:00- 20:00 GMT od poniedziałku do piątku.
    czyli minimum dwa kolejne dni czekania :P
    Ostatnio edytowane przez costam ; 02.06.2012 o 10:47

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez BB_xaar Zobacz posta

@Peter8619:
    A jeśli chodzi o Weterana - napisz proszę do naszego supportu, z pewnością uda się go przywrócić.
    Gdybym nie próbował nie żaliłbym się na publicznym forum troszkę drażni że nie mogę robic przygód eventowych tak jak bym chciał, w końcu gienia kupiłem za pisanki siedząc cały boży dzień na handlu i wymieniając co tylko miałem na pisanki. Uczucie było bezcenne, że oto moge sobie pozwolic na extra rzecz ze sklepu - moich uczuc w tej chwili kiedy ją straciłem wolę nie opisywac słowami bo mnie dotknie surowy ban na forum
    w każdym razie przynajmniej 4 dni eventu mam z głowy, pomijając fakt że wiktora którego zacząłem przed eventem musiała zrobic moja koleżanka bo ja nie miałem EuGieniusza :P no cóż wychodzi na to że musze czekac ale szczerze powiem że to nie fair trochę. Pozdrawiam

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    mi tysz nie działa i na chormie i na FF ciekawe ze na ff zatrzymało się na porada dnia a na chromie jest odświeżanie połączenia. mam interent w neti. dzis rano o 6:00+ zalogowałem się bez problemu ciekawostką jest to że w tym czasie gdy grałem rano uruchomiłem przygodę mecz piłki o 3 puchar.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ja dodam od siebie, że też mi się zawiesza przy wchodzeniu na przygodę, długo mi się włącza aż strach odświeżyć stronkę, bo zaś muszę odświeżać dwa albo więcej razy, żeby w ogóle grać. Dodam, że używam firefoxa, dostęp do internetu ciągle jest, a łącze mam 6mb, powoli coraz mniejsza jest ochota na grę przez te lagi, a szkoda, bo gram już dość długo i nie chciałbym rezygnować z tej gry

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Costam ... Dokładnie, a jak myślałaś ? XD wyczyść ciasteczka, dzwoń z reklamacja do dostawcy neta i cicho siedź ;D

btw na prawdę strona główna jest piekna, ale nie chce jej oglądać co 15min , bo mi się znudzi 0o

Osadnik Awatar costam
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ha ! moj dostawca to 1&1 to sie zdziwia jak im zadzwonie ze przez nich mi sie gra nie wczytuje heh

Odkrywca Awatar thordis
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Próba wejścia na mecz...wczytuje...wczytuje...połączenie zdechło, poczytaj co na stronie głównej napisaliśmy.

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Poprosiłem dział techniczny o sprawdzenie sytuacji na s1 - gdy dostanę jakaś odpowiedź, od razu o tym napiszę.

Strona 28 z 157 PierwszyPierwszy ... 18 26 27 28 29 30 38 78 128 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów