Strona 79 z 157 PierwszyPierwszy ... 29 69 77 78 79 80 81 89 129 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 781 do 790 z 1568

Wątek: problem z wejsciem dogry

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Czy problemy nadal występują? Administrator (sysadmin) poinformował mnie, że teraz serwer nr 1 powinien działać prawidłowo.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Problemy techniczne też dzisiaj miałem. Nie mogłem się zalogować bo zanim mapa się załadowała bylem proszony o odświeżenie połączenia co też czyniłem ale nic to nie dawało bo cały czas było to samo. Przez jakiś czas próbowałem aż zrezygnowałem. Ale teraz widzę, że jest ok. Nie rozumiem tylko czemu ludzie się tak tym denerwują. Normalna rzecz w fazie Beta.

Osadnik Awatar Buzia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    w tej chwili działa,przynajmniej u mnie ale te problemy raz są a raz ich nie ma więc może niech sprawdzi wtedy gdy forum jest zasypywane postami o tym,że nie działa
    a czy sysadmin może nam w końcu sensownie odpowiedzieć na pytanie co się dzieje i kiedy serwer będzie chodził prawidłowo całą dobę dla wszystkich użytkowników?

Osadnik Awatar Asiuleczka
    Serwer
    Nowa Ziemia
    A tak btw - podczas poprzedniego eventu marudziliście, że u nas był spóźniony, ale zapomnieliście o fakcie, że w DE ok, wszedł wcześniej, ale wszystko się sypało tak, jak u nas teraz. Więc góra pewnie miała dosyć Waszego marudzenia i wprowadziła wszystkim jednakowo event pełen bugów, więc mamy, co chcieliśmy XD

Poprawka - niektórzy piszą, iż problemy były jeszcze przed eventem, przepraszam - ja piszę, co wynika z moich obserwacji, bo do czasu wprowadzenia u mnie było wszystko w porządku.
    Ostatnio edytowane przez Asiuleczka ; 07.06.2012 o 16:36

Osadnik Awatar Asiuleczka
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Obecnie (przynajmniej u mnie) nie występują - wszystko chodzi tak, jak powinno.

Osadnik Awatar Buzia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    chwilowo

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Asiuleczka Zobacz posta
    A tak btw - podczas poprzedniego eventu marudziliście, że u nas był spóźniony, ale zapomnieliście o fakcie, że w DE ok, wszedł wcześniej, ale wszystko się sypało tak, jak u nas teraz. Więc góra pewnie miała dosyć Waszego marudzenia i wprowadziła wszystkim jednakowo event pełen bugów, więc mamy, co chcieliśmy XD
    skończ [WYCIĘTE] głupoty, problemy z gra zaczęły się tydzień przed eventem,
    a do bb_xaar rozumiem, że skoro teraz powinien działać ok czyli przyznajesz że to wasza wina to może jakieś małe przepraszam???
    Ostatnio edytowane przez BB_xaar ; 07.06.2012 o 16:23 Powód: Wulgaryzmy (nawet w formie pseudo cenzury) nie są tutaj mile widziane.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Drodzy Gracze,

z przyjemnością prezentuję nowy trailer gry The Settlers Online,
    który został przygotowany specjalnie z okazji eventu piłkarskiego!

BB_xaar

Zprzyjemnoscia to bym sie zalogowal a nie ogladal jakies *******y !
    od 2godz nie moge wejsc do gry !!

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez sars904 Zobacz posta
    skończ [WYCIĘTE] głupoty, problemy z gra zaczęły się tydzień przed eventem,
    a do bb_xaar rozumiem, że skoro teraz powinien działać ok czyli przyznajesz że to wasza wina to może jakieś małe przepraszam???

Ostatnio edytowane przez BB_xaar; Dzisiaj o godzinie 15:23 Powód: Wulgaryzmy (nawet w formie pseudo cenzury) nie są tutaj mile widziane.

żeby taka szybka była twoja rekcja na zgłaszane problemy z grą.... sam prowokujesz do takiego zachowania kłamiąc że gra naprawiona i że jak zwykle wina ciasteczek albo przeglądarki a najlepiej jak by ci wszyscy dali święty spokój i pisali do supportu.

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Tak sars904, teraz mogę napisać, że problem faktycznie występował. Oznacza to, niestety, że rozwiązanie wprowadzone podczas ostatniej konserwacji (w środę) nie przyniosło oczekiwanego efektu. Zapewniam jednak, że problem nie jest przez nas ignorowany - gdy tylko pojawią się jakieś nowe informacje na ten temat, od razu o tym poinformuję.

Strona 79 z 157 PierwszyPierwszy ... 29 69 77 78 79 80 81 89 129 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów