ps na chrome sie udało ale to droga przez męke na 20 odswiez 2 logują do gry z błedem wiec zmow f5
ps na chrome sie udało ale to droga przez męke na 20 odswiez 2 logują do gry z błedem wiec zmow f5
no jak od 15:00 zaczeliscie grzebac to do teraz nie moge wbic to Uplay nie odpowiada a to nie wyswietla strony a przygoda nadal aktywana mam nadzieje ŻE COFNIECIE CZAS !!!!!!!!!! ??????????
nie ma jak zamiast o 17 zalogowa sie o 22;/ kto mi zwroci za zbuzone kopalnie i brak zbufowanych budynkow?
eh... ja też nie weszłam... cóż, to chyba pójdę spać, bo raczej do rana nie da rady, a nawet jakby jakimś cudem ruszyło, to jak się wszyscy wbiją, to serwer na pewno nie da rady... więc słodkich snów ^^
ciekawe czy za to wszystko dostaniemy jakieś konkretne premie, zarówno za niezakończone przygody jak i braki w produkcji
lipa a nie konserwacja spieprzyli nie można wejśc do gry
Udało mi sie zalogować przed chwilką...ale na krotko :P
Na mapę przygody rozpoczętej po "konserwacji" tradycyjnie nie da się wejść.
Gratuluję "naprawy błędów" oraz "konserwacji".
udało się
LUDZIE !!! Co wy tacy niecierpliwi ?? pewnie się wysypało tak jak to było na serwerach niemieckich kiedy to wprowadzali event świąteczny i też go nie przetestowali tylko poleciał na żywca ...cierpliwości gra jest super a firma pewnie wszystkim to czekanie jakoś wynagrodzi ... cierpliwość jest złotem nagradzana![]()