Strona 22 z 157 PierwszyPierwszy ... 12 20 21 22 23 24 32 72 122 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 211 do 220 z 1568

Wątek: problem z wejsciem dogry

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Z tego co Wiem czytałam informacje ponoć przechodzimy na polski s erwer a wiadomo jakie s a polskie serwery eh i nie wiem co i jak z wejściem do gry o której będzie można wejść

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Wystarczy wejsc w odpowiedni temat i wszystko pisze ::

Z przyjemnością informuję, że wszystko przebiega zgodnie z planem i nie pojawiły się żadne problemy techniczne podczas uruchamiania skryptów, których celem jest naprawienie Waszych przygód.

W związku z tym, że przerwa rozpoczęła się z lekkim opóźnieniem, jej ukończenie również będzie trochę opóźnione. Plan zakładał zakończenie przerwy równo o 17:00, jednak wszystko wskazuje na to, że nastąpi to dopiero około godziny 18:00. Gdy dostanę więcej informacji na ten temat, od razu o tym napiszę.

BB_xaar

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    hehe grają na czas próbują odzyskać stracone wojo. Oczywiście nie napiszą jakie mają problemy. A temat na angielskim forum został usunięty(cenzura) przez moderatora... bo ludzie zaczeli się za bardzo bulwersować

przecież nie napiszą:

Z przyjemnością informuję, że wszystko przebiega nie zgodnie z planem i pojawiły się problemy techniczne podczas uruchamiania skryptów, których celem jest naprawienie Waszych przygód.

Bo zaraz byłby dym wiec cukrują ile tylko można...
    Ostatnio edytowane przez magasasa ; 31.05.2012 o 17:17

Początkujący Osadnik Awatar Tuskafka
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Znowu problemy techniczne? ...to powoli zaczyna się robić nudne.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Zalogowało mnie, ale grać nie mogę. ://

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Nie da się wejść.... W ogóle mi główna strona nie wchodzi, sprawdzane na wszystkich przeglądarkach, cache wyczyszczone.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Nic dziwnego że nie da się grać nawet jeśli jakimś cudem uda się komuś zalogować skoro po kliknięciu "graj" przekierowuje do "przerwa techniczna" Może i skrypty załadowały się poprawnie tylko ktoś zapomniał zdjąć przekierowanie http://www.thesettlersonline.pl/pl/przerwa%20techniczna

Żaba_Aga
    ktoś dał rade do gry wejść? od ok 18 próbuje i lipa

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Nie da się wejść. Jak piszą, że przerwa od 15 do 18 to trzeba chyba założyć, że to godzina 18 następnego dnia :/
    Z trudem się udało zalogować o godzinie 22.

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    na internet explorer juz brat próbuje 5h sie zalogowac i ciagle pokazuje brak strony, na dwu róznych kompach

Strona 22 z 157 PierwszyPierwszy ... 12 20 21 22 23 24 32 72 122 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów