Ja też nie mogę wbić, staje na wchodzeniu do kolejki i każe mi odświerzyć
Ja też nie mogę wbić, staje na wchodzeniu do kolejki i każe mi odświerzyć
Mam dokładnie to samo, Nowa Ziemia znowu problemy.
![]()
Ostatnio edytowane przez Lambo ; 31.05.2012 o 23:54
dzisiaj grałem może z 3 godzinny a przez pozostałe 6 próbowałem się zalogować . Coś z tym serwerem jest nie tak i będę naprawdę wdzięczny jak support się tym zajmie . Sytuacja ciągnie się przez kilka dni z rzędu i nie jest to problem przejściowy .
Jeśli te problemy będą się powtarzać proponuję zastosować taktykę " zero zakupów kryształów " na serwerze . Brak pieniążków zmusi do działania .
to juz nie jest nawet wnerwiajace tylko wku...e!nawet nie chce mi sie liczyc strat na przygodzie na ktora po kilkunastu probach udalo sie wejsc_teraz probuje wrocic do gry
i to info wnerwiajace :"najnowsze zmiany" hehe_ja bym chcial jedna zmiane:dzialajacy bezproblemowo serwer
a ta nocna konserwacja to pewnie byla na zmiane ekranu powitalnego na losia z pileczka![]()
nadal problem z logowaniem, kiedy zostanie rozwiązany?
Ja już nie wiem czy jest jakikolwiek sens pisania o tych wiecznych problemach jak administrator i tak napisze że serwery działają stabilnie przecież to jest jakaś paranoja
Rano chyba dopiero naprawią, ekipa techniczna poszła już spać, pójdźmy i my.
Nastała NOC jak widać, DOBRANOC NOWA ZIEMIO !
Ostatnio edytowane przez Lambo ; 01.06.2012 o 00:09
Władze gry nie są głupie. Doskonale zdają sobie sprawę że każdy problem techniczny uderza ich po kieszeni, bo każda taka awaria to masa wkurzonych ludzi, z których część poszuka sobie innej gry...