Strona 33 z 157 PierwszyPierwszy ... 23 31 32 33 34 35 43 83 133 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 321 do 330 z 1568

Wątek: problem z wejsciem dogry

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Zrobcie cos do licha z tym serwerem - najpierw lagi jak diabli wczoraj, dzisiaj brak mozliwosci wejscia do przygod a teraz juz wogole nie mozna sie zalogowac do gry !!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Tak samo nie mogę się zalogować do gry, pomimo wyczyszczenia cache przeglądarki,

Osadnik Awatar TITO_CFC
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Znowu...mamy godzinę koło 14 i już jest brak możliwości zalogowania na serwer...a mądry admin pisze w koło żeby wyczyścić pamięć podręczną przegladarki...zastanawiam się czy to czasem nie jest jakiś boot który jest zaprogramowany bo odpowiadać tak przy każdym problemie...kupując wersję pudełkową gry miałem nadzieję że otrzymam gotowy produkt a tu wciskają nam szmelc z którego nie mozna korzystać trzeba by było zorientowac się co na to rzecznik praw konsumenta

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    zaś nie działa ehhh pasek dochodzi do konca i wiesza sie

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    pojdą 3 kopalnie do piachu bo byłu na wykonczenu a mogłem je zburzyc wczesniej

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Pójdzie porzygoda eventowa bo wojsko jest a do gry się nie da wejść dzięki za takie psikusy już 5H mineło ciekawe czy chociaż jakaś rekompensata będzie za to że się nie wyrobię z ich winy co innego jak sam bym się nie wyrobił. ale... Kurka wodna to wy stwarzacie problem grrr....

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    z meczami u mnie wszystko ok ,skonczylem 3 mecz i mi zaliczylo ,wojsko wraca

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jak na moje oko to ewidentnie kwestia połączenia z serwerem, albo serwer przeciążony. W tej samej przegladarce wczoraj ok 0:45 rozpoczął mój generał walke i tak sie kotłowało z 10 min ..wyłączyłem , przeczyściłem cache i nie szło wbić do gry. Potem to samo w IE i nagle po jakiś 45 minutach wszystko zaczęło śmigać z prędkością światła... niezależnie od przeglądarki. Więc chyba przeglądarka nie ma tu nic do rzeczy.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Dzisiaj co chwilę wyrzuca mnie z gry, czy jest możliwość, aby w końcu coś z tym zrobić?
    Nie jest to pierwszy raz a spodziewam się, że nie jest tez ostatni...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Znowu padaka się zaczyna....

Strona 33 z 157 PierwszyPierwszy ... 23 31 32 33 34 35 43 83 133 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów