Strona 21 z 157 PierwszyPierwszy ... 11 19 20 21 22 23 31 71 121 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 201 do 210 z 1568

Wątek: problem z wejsciem dogry

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ja o 14:30 mialem przekierowanie na stronę o problemach technicznych

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    juz mija 2 godziny buuuu walka mi sie opóznia w przygodnie buuuu

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    czytać ludziska czytać

Drodzy Gracze,

uprzejmie informuję, że dziś (31.05.2012) około godziny 15:00 czasu polskiego,
    odbędzie się krótka (w porównaniu do standardowych konserwacji) przerwa
    techniczna. Gra będzie niedostępna przez około 2 godziny.

Podczas przerwy problem z przygodami zostanie usunięty.
    Przepraszam za utrudnienia.

BB_xaar

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Na angielskim forum piszą, że coś im sie z hotfix'em pokaszaniło i w najlepszym wypadku uda im sie to naprawić do 19. I jeszcze coś tam było, że jak ktoś zostawił włączoną misje to może stracić całe wojo. Ale niby piszą, że wojo oddadzą ale kiedy...?

Osadnik Awatar SZYNSZYL
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ooo super, wlasnie to mnie niepokoiło.
    Gdy odchodziłem od kompa mialem przeczucie że nie będzie tak łatwo. Że mogę stracić wojsko po wspaniałym hotfixie.
    Oby okazało się to nieprawdą.
    Według najnowszych informacji wszystko jest ok:
    "Wszystko przebiega zgodnie z planem i nie pojawiły się żadne problemy techniczne podczas uruchamiania skryptów" xaar
    Ostatnio edytowane przez SZYNSZYL ; 31.05.2012 o 17:00

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Spoko. rano też dupa z logowaniem. Wracam z pracy tez nie mogę się zalogować. Czy oni naprawią szybciej te błędy czy tak będzie zawsze.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ogólnie gram jakiś czas tutaj i w przeciwieństwie do innych gier którym poświęcam czas. Ta gra nastawiona jest na wyzysk graczy !!! KUP KUP KUP kryształki JEsli grasz bez kupowania to zostajesz daleko w tyle. Współczuje tym co się dają nabrać i kupują... Najgorsze że gra tu dużo osób nie pełnoletnich a wysyłanie sms-ów słuzy własnie takiemu naciąganiu bo ma firma ręce czyste prawda ??? WSTYD !!! Może gdyby to coś pod nazwą settlers chodziło jeszcze to może bym słowa nie napisał ale tak nie jest... Dla mnie WSTYD i PORAŻKA !!! Wgram sobie starego Settlersa 3 bo tam to była gra, a tu tylko okradanie gracza by coś zbudować. Szczerze zniesmaczony jestem i tyle. Złotówki nie wydam na tą grę więc możecie mnie zbanować jeśli taka wola , i modków prosze o niecenzurowanie tego co napisałem. bo słów niecenzuralnych nie używam. A wiadomość skopiowałem i wkleję znów jesli zniknie to co napisałem. LUDZIE NIE DAJCIE SIĘ OSZUKIWAĆ, NIE KUPUJCIE może wtedy docenią graczy, bo jedyne co dobrze działa to to przelewy i smsy za kryształki !!!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez magasasa Zobacz posta
    Na angielskim forum piszą, że coś im sie z hotfix'em pokaszaniło i w najlepszym wypadku uda im sie to naprawić do 19. I jeszcze coś tam było, że jak ktoś zostawił włączoną misje to może stracić całe wojo. Ale niby piszą, że wojo oddadzą ale kiedy...?
    Niezle, lol. Zapodaj linka pls.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Witam o której dopuszczą nas do gry problem z logowaniem jest z tego co wiem na polski serwer mamy przechodzić?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    wow jest po 17 i nadal nie da się zalogować

i zmieńcie sobie godzinę na forum bo zegar spóźnia się o 1h :P

Strona 21 z 157 PierwszyPierwszy ... 11 19 20 21 22 23 31 71 121 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów