Mnie tez wywaliło a miałam nadzieje że już gra śmiga , wczoraj juz mi lepiej chodziło po 12
Mnie tez wywaliło a miałam nadzieje że już gra śmiga , wczoraj juz mi lepiej chodziło po 12
Słyszałem, że do każdego z nas zostali wysłani wolontariusze i będą nam usuwać wszystkiemu winne ciasteczka.
wywalka i nie mozna sie zalogowacdzien po naprawie ??????????????????
Ps.czyszczenie przegladarek nie pomaga a wyczyscilem 4![]()
Ale zaraz znowu dostaniemy instrukcje typu: "usuń ciasteczka".... Jest to pierwsza taka sytuacja, że na każdy problem w grze rada jest jedna, która notabene nie działa i tak.
[COLOR="rgb(0, 0, 0)"]No i znów się zaczęło, kupiłem mecz 4 przy próbie dodania armii wywaliło i już nie można wejść do gry!!! BB_xaar i cała reszta tępych "informatyków" pewnie na procesji właśnie, a po tym długi weekend mają tak, że do poniedziałku pograne. Wielki GÓW.. zrobiliście ostatnią przerwą techniczną. A ciasteczka i support który od niedzieli nie odpisuje możecie sobie w du.. wsadzić![/COLOR]
udalo sie zalogowac,ale tylko na minute![]()
Ja napisałam wczoraj rano do suportu i odpisał mi komputer więc maja bardzo długi weekend więc sobie pograliśmy
Istne jaja miała być ,,cud naprawa '' a jak więcej luda jest na serwie to zaczyna się bajzel ..........