gac604, YouRQ, hans79, jeśli utracone w ten sposób dobra jeszcze do Was nie powróciły, należy napisać bezpośrednio do Supportu.
gac604, YouRQ, hans79, jeśli utracone w ten sposób dobra jeszcze do Was nie powróciły, należy napisać bezpośrednio do Supportu.
Kpina Xaar. Mnie wsysło +300 do złota, które dostałem od TSO na jakąś tam okoliczność, ale nie będę wałka z siebie robił i pisał w jakiejś badziajskiej sprawie do Supportu. To nie powinno było zaistnieć.
Piszcie do Supportu, do Supportu ... ;D
Jak kiedyś zostanę królem, to masz u mnie Xaar stanowisko nadwornego jokera zapewnione![]()
Ostatnio edytowane przez dykteryjka ; 24.02.2014 o 17:48
witam właśnie dostałem odpowiedź z suportu mam im podać datę kiedy to miało miejsce, jakie to były surowce i ile ich było? Pierwsze usunięte oferty były ponad miesiąc temu ostatnich tez nie podam dokładnie bo nie pamiętam, więc oprócz grania muszę założyć księgowość kiedy gdzie i co było robione to są jakieś kpiny.
hehehe tez to dostałem i chyba w tej grze musze spisywac w zeszycie komu co wysyłamsmiech na sali dosłownie ...
ciekawe co po tej konserwie wymysla
to moze zglosimy wszyscy ze wyslalismy znajomemu 200 k granitu on skasowal przez przypadek i nie wrocila do nas ofka ani znajomy nie ma teog surowca niech oddaja .... moze to zmotywuje do naprawy ...
Będzie się działo!
I znowu konserwy będzie mało.
Będzie głośno, będzie radośnie
Znów poczekamy razem całą noc.
Ekipa nie oszczędza sił
Już trochę im brakuje tchu.
Polejcie wina również im
Znów konserwa konserwy będzie rytm!...
Shadow_mk, w przypadku nowych transakcji, problem ten już nie występuje. Utrudnienie to dotyczy tylko części transakcji z przeszłości.
Jeśli ktoś nie jest w stanie podać dokładnego dnia transakcji, może to być data orientacyjna, np. pomiędzy 15 a 16 lutego. Im więcej szczegółów zostanie podanych, tym szybciej Support będzie w stanie opracować zapytanie.
Witam, a nie uważasz, że powinno się tę sprawę załatwić systemowo ? Najpierw przekonywałeś, że to trigger nie działa mimo tego, że z przeprowadzonych eksperymentów wyglądało to na inny problem. Minęło sporo czasu i teraz mam sobie przypomnieć wszystkie te transakcje ? Nie warto, ja przeżyje bez tego marmuruKiedyś support wykluczył moje konto z gry na dwa tygodnie z takiego powodu by odkręcić dodanie klejnotów do konta mimo tego, że zgłaszałem nieautoryzowane pobranie dodatkowych środków z karty visa to strach pomyśleć na ile wykluczą mnie z gry gdy zaczną grzebać w archiwalnych ofertach...
silu700, niestety rozwiązanie systemowe nie było możliwe. Właśnie dlatego Support "ręcznie" rozpatruje wnioski o zwrot utraconych w ten sposób dóbr.
Pewnie urwało im kolumnę z nadawcą i tylko wiedzą co, ile i do kogo :P