Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 6 7 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 72

Wątek: Możliwość kasowania ofert w poczcie !!!

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    testowane 5 minut temu:

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez BB_xaar Zobacz posta
    Wraz z przyszłą wersją gry powróci skrzynka nadawcza (prawdopodobnie przyszły tydzień).
    Przeciez tu sie az scyzoryk w kieszeni otwiera...

Zapewne zostało to juz "przetestowane". Teraz kolej na "testerow" z Polski. Dajcie sobie spokoj z nowosciami przynajmniej przez miesiac na Polskich serwerach.

Kiedys w Microsofcie miesiac luty byl tylko na poprawianie bledow. Nie pisali wtedy nowego oprogramwoania. Moze czas wziasc z nich przyklad ?

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Pisałem o tym TUTAJ jak wysłałem 29.01 do znajomego dwie Zupy magicznej fasoli oczywiście przez przypadek skasował te oferty. Czekałem do kolejnego dnia aby sprawdzić czy wrócą jakieś wiadomości. Niestety nie wróciły. W poniedziałek po konserwie przeglądałem dokładnie moją skrzynkę nadawczą gdy była dostępna i nie przypominam sobie żeby były tam w/w oferty. Zatem teoria o tym, że zaginione oferty powrócą wraz ze skrzynką nadawczą jest nieprawdziwa. Dzisiaj zginęło mi 400k marmuru.

Proszę jeszcze raz o dokładną i precyzyjną odpowiedź co się dzieje z tymi ofertami ???

pozdrawiam
    p

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Przychodząca oferta - wiadomość nieprzeczytana, naciskamy X - Oferta nie powraca.
    Przychodząca oferta - odczytujemy wiadomość, naciskamy X - oferta powraca, tak jakby została odrzucona.

Tak to wygląda, przynajmniej u mnie.

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    gwoli ścisłości napisze, że mroczna forteca wysłana przeze mnie do koleżanki a skasowana przez nią przez przypadek - została wysłana na jej pocztę. serdecznie w jej imieniu dziękuję. także silu - cierpliwości. zgłoszenia do supportu realizowane są alfabetycznie. ona była na E ty na S - to jeszcze troszeczkę

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    ciekawe czy po tej konserwie powracają do nas zguby

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Witam, do mnie nic nie wróciło. Wchodzę w wysłane a tam ani śladu o 400k marmurze, zupie i kilkanaście innych ofert, o których nie wiem, że zostały skasowane.

Zatem proszę po raz kolejny proszę o szczegółowe wyjaśnienia gdzie są skasowane towary ???

pozdrawiam
    p

gac604
    jest tylko 50 ostatnich ofert wiec przy bufnięciu 100 koszami irmy mamy pozamiatane bo skasowanych ofert nie znajdziemy w skrzynce nadawczej,. a podobno po otworzeniu skrzynki nadawczej i znalezieniu oferty jako wysłanej która została skasowana przez znajomego dopiero wracają zaginione przedmioty. Wydaje mi się , że to jest celowe działanie na szkodę gracza no chyba że siedzą tam same barany i nie wiedza co czynią.

Odkrywca Awatar Jurek12345
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez silu700 Zobacz posta
    Witam, do mnie nic nie wróciło. Wchodzę w wysłane a tam ani śladu o 400k marmurze, zupie i kilkanaście innych ofert, o których nie wiem, że zostały skasowane.

Zatem proszę po raz kolejny proszę o szczegółowe wyjaśnienia gdzie są skasowane towary ???

pozdrawiam
    p
    Tych pytań nie zadawaj na forum, tylko pisz do suportu. Suport nie zajmuje się pytaniami zadanymi na forum

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez Jurek12345 Zobacz posta
    Tych pytań nie zadawaj na forum, tylko pisz do suportu. Suport nie zajmuje się pytaniami zadanymi na forum
    Co mam napisać do supportu, że skasowałem z raportami kilkanaście albo może nawet kilkadziesiąt ofert od znajomych i nawet nie wiem co to było i że chce za to wikingów ? Podobnie z wysłanymi ofertami z "odebranymi dropami", które też zniknęły ?

BB_Xaar udzielił jasnej informacji
    Cytat Zamieszczone przez BB_xaar Zobacz posta
    silu700, usunięcie oferty za pomocą 'x'/kasacji jest jednoznaczne z odrzuceniem oferty.
    Odniesienie się do obecnej sytuacji znajduje się tutaj.
    Aby nieco ułatwić, oto cytat:
    Krótka aktualizacja w tej sprawie:
    Obecny system poczty nie udostępnia skrzynki nadawczej, a więc "samodzielne" sprawdzenie, czy wysłana oferta już wygasła, czy jeszcze nie, nie jest możliwe. Wraz z przyszłą wersją gry powróci skrzynka nadawcza (prawdopodobnie przyszły tydzień). Wtedy wystarczy otworzyć skrzynkę nadawczą, a wygasłe oferty powrócą.
    że te towary nie zniknęły i wrócą wraz z powrotem skrzynki z wysłanymi więc pytam ponownie co należy uczynić aby je odzyskać ???

A ty jurek ogarnij się i nie pisz najlepiej w tym temacie, poczytaj sobie gazeta.pl albo inny serwis, nie tobie zadałem te pytanie więc nie siłuj się z odpowiedzią.
    Ostatnio edytowane przez silu700 ; 13.02.2014 o 09:10

Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 6 7 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów