Długo Miusk już nie możesz sie zalogować? Gadałes z kims z gildii?
Długo Miusk już nie możesz sie zalogować? Gadałes z kims z gildii?
U mnie paru z gildii tez zablokowanych. A nie mogę od piątku.
W piątek wyslałem im mejla to dzis mialem odpowiedz ze sprawdzili logi i problem nei powinien występować, ale zauwazyli aktywnosc na mojej wyspie haha, smiech na sali.
Masakra, jakaś paranoja.
wiem tylko tyle, że poprawka została wgrana na serwer testowy - gdy tylko otrzymam termin jej wdrożenia na polską wersję gry, od razu dam znać. Obawiam się jednak, że nie nastąpi to dziś. Gdy dowiem się czegoś nowego, bezzwłocznie o tym poinformuję.
BB_xaar
"The Settlers Online Polska Marcin, wiem tylko tyle, że poprawka została wgrana na serwer testowy - gdy tylko otrzymam termin jej wdrożenia na polską wersję gry, od razu dam znać. Obawiam się jednak, że nie nastąpi to dziś. Gdy dowiem się czegoś nowego, bezzwłocznie o tym poinformuję.
BB_xaar"
USZKODZONY OBSZAR SERWERA!!! PROSIMY SPRÓBOWAC PÓŻNIEJ !!! Pacnął bym go w łeb , NIE MOGE
Na testowym wszytsko śmiga jak ta lalaMogli zostawić te pudełka, żeby obadać, czy lodówki stamtąd nie wywalą systemu. Chatka pirata nie wywalała w normalnej grze
Na razie burzę, przestawiam, kupuje u kupca, buduje i wszystko działa jak trzeba. Jako rekompensatę mogliby wysłać poszkodowanym taki pakiet jak wysyłają startówkę do testów tylko bez klejów
Edit: Poprawka poprawką... mnie interesuje bardzo kiedy wyspy poodblokowują...
Ostatnio edytowane przez virginia ; 09.12.2013 o 18:42
virginia ponoc na testowym tez jest cos z***..e
Kwiatki zdają się działać w porządku, ale szkoda, że tych lodówek, czy innych pierdół z pudełek nie można przetestować. Mnie wywaliło zaraz po tym jak kliknęłam budowanie lodówki z pudełka. Jednakże budowałam ją po uprzednim przestawieniu zwykłej. Chatka pirata z pudełka zbudowała sie normalnie i nie robiła wywałki, ale ją po prostu postawiłam na wolnym miejscu.
Co ciekawe - zdjęli cooldown z przestawiania, może to jednak to wywalało wyspę?
No na testowym forum pisze ze jak przesuwali to tez im sie konta poblokowaly, nie wiem kogo oni tam do tej firmy zatrudnili ale jest to zalosne. Widac wszyscy najlepsi programisci w Apple