Strona 38 z 51 PierwszyPierwszy ... 28 36 37 38 39 40 48 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 371 do 380 z 510

Wątek: Przenoszenie budynków blokuje wyspe.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Długo Miusk już nie możesz sie zalogować? Gadałes z kims z gildii?

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    U mnie paru z gildii tez zablokowanych. A nie mogę od piątku.

W piątek wyslałem im mejla to dzis mialem odpowiedz ze sprawdzili logi i problem nei powinien występować, ale zauwazyli aktywnosc na mojej wyspie haha, smiech na sali.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Masakra, jakaś paranoja.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    wiem tylko tyle, że poprawka została wgrana na serwer testowy - gdy tylko otrzymam termin jej wdrożenia na polską wersję gry, od razu dam znać. Obawiam się jednak, że nie nastąpi to dziś. Gdy dowiem się czegoś nowego, bezzwłocznie o tym poinformuję.

BB_xaar

Osadnik Awatar nosiekleeds
    Serwer
    Nowa Ziemia
    "The Settlers Online Polska Marcin, wiem tylko tyle, że poprawka została wgrana na serwer testowy - gdy tylko otrzymam termin jej wdrożenia na polską wersję gry, od razu dam znać. Obawiam się jednak, że nie nastąpi to dziś. Gdy dowiem się czegoś nowego, bezzwłocznie o tym poinformuję.

BB_xaar"
    USZKODZONY OBSZAR SERWERA!!! PROSIMY SPRÓBOWAC PÓŻNIEJ !!! Pacnął bym go w łeb , NIE MOGE

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Na testowym wszytsko śmiga jak ta lala Mogli zostawić te pudełka, żeby obadać, czy lodówki stamtąd nie wywalą systemu. Chatka pirata nie wywalała w normalnej grze Na razie burzę, przestawiam, kupuje u kupca, buduje i wszystko działa jak trzeba. Jako rekompensatę mogliby wysłać poszkodowanym taki pakiet jak wysyłają startówkę do testów tylko bez klejów

Edit: Poprawka poprawką... mnie interesuje bardzo kiedy wyspy poodblokowują...
    Ostatnio edytowane przez virginia ; 09.12.2013 o 18:42

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    virginia ponoc na testowym tez jest cos z***..e

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez akerman1 Zobacz posta
    virginia ponoc na testowym tez jest cos z***..e
    Przestawianie budynków działa - może problem jest gdzie indziej? Lodówki z pudełek? Tyle że ktoś pisłą w tym wątku że wywaliło go jak kwiatki budował lub burzył.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Kwiatki zdają się działać w porządku, ale szkoda, że tych lodówek, czy innych pierdół z pudełek nie można przetestować. Mnie wywaliło zaraz po tym jak kliknęłam budowanie lodówki z pudełka. Jednakże budowałam ją po uprzednim przestawieniu zwykłej. Chatka pirata z pudełka zbudowała sie normalnie i nie robiła wywałki, ale ją po prostu postawiłam na wolnym miejscu.
    Co ciekawe - zdjęli cooldown z przestawiania, może to jednak to wywalało wyspę?

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    No na testowym forum pisze ze jak przesuwali to tez im sie konta poblokowaly, nie wiem kogo oni tam do tej firmy zatrudnili ale jest to zalosne. Widac wszyscy najlepsi programisci w Apple

Strona 38 z 51 PierwszyPierwszy ... 28 36 37 38 39 40 48 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów