najlepszym się zdarza
najlepszym się zdarza
Jeśli szukasz tanie ubezpieczenia Szczecin zapraszamy do nas !!! Dla naszych klientów samochód zastępczy z oc sprawcy kolizji
Tylko obecnie nadal nie można przesuwać budynków :/ wyłaczone zupełnie... ciekawe na jak długo :/
ja nadal bez rekompensaty![]()
USZKODZONY OBSZAR SERWERA!!! PROSIMY SPRÓBOWAC PÓŻNIEJ !!! Pacnął bym go w łeb , NIE MOGE
No to dzisiaj dostaliśmy rekompensatę -> http://scr.hu/109n/j4hts
Oni nas chcieli rozśmieszyć czy co?
Jeśli zadowla was ta śmieszna rekompensta to zostawie to bez komentarza...popytałem kilku znajomych ile prezentów "uciułali" przez ten okres to te 50 mogą sobie...liczby te były 4 cyfrowe po kupieniu magazynu...żenada.
no wg mnie to min 50 prezentow powinno przypadac na kazdego grubasa posiadanego x dni straty ....... bo 50 na spokojnie grubas przyniesie
do tego dziennie 10 za zadanie ...
handel jest niewymierny i zawsze mozna nadgonic ....szczegolnie ze teraz prezenty sa tansze
7 dni premium - fair ....
klejki - fair ...
zapewne wielu i tak by tego w tym czasie nie osiagnela , bo czesc ludzi nie miala premium a teraz ma na 7 dni , tym wlasnie napewno nie zal , bo jak sie dobrze pommysli to mozna ladnie na tym zarobic ... premiowcom przynajmniej sie strata wyrownala
PS , ja bylem zablokowany tylko 2h , wiec nie mam o co krzyczec , wyrazam tylko swoja opinie![]()
Ostatnio edytowane przez okogi ; 13.12.2013 o 01:34
Dlaczego ja nie dostałem rekompensaty ???
3 RAZY miałem zablokowaną wyspę na kilkanascie godzin !!!
Byłbym wdzięczny jakby np. Xaar podał do kiedy będą wysyłane rekompensaty za brak możliwości gry. Miały być wysyłane wczoraj a ja do dziś nie dostałem ;p