Strona 48 z 51 PierwszyPierwszy ... 38 46 47 48 49 50 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 471 do 480 z 510

Wątek: Przenoszenie budynków blokuje wyspe.

Początkujący Osadnik Awatar helperek
    Serwer
    Nowy Świat
    najlepszym się zdarza
    Jeśli szukasz tanie ubezpieczenia Szczecin zapraszamy do nas !!! Dla naszych klientów samochód zastępczy z oc sprawcy kolizji

Początkujący Osadnik Awatar Andrzej7311
    Serwer
    Nowy Świat
    Tylko obecnie nadal nie można przesuwać budynków :/ wyłaczone zupełnie... ciekawe na jak długo :/

Osadnik Awatar nosiekleeds
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ja nadal bez rekompensaty
    USZKODZONY OBSZAR SERWERA!!! PROSIMY SPRÓBOWAC PÓŻNIEJ !!! Pacnął bym go w łeb , NIE MOGE

Osadnik Awatar Cadaveria
    Serwer
    Słoneczny Gród
    No to dzisiaj dostaliśmy rekompensatę -> http://scr.hu/109n/j4hts
    Oni nas chcieli rozśmieszyć czy co?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jeśli zadowla was ta śmieszna rekompensta to zostawie to bez komentarza...popytałem kilku znajomych ile prezentów "uciułali" przez ten okres to te 50 mogą sobie...liczby te były 4 cyfrowe po kupieniu magazynu...żenada.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowy Świat
    no wg mnie to min 50 prezentow powinno przypadac na kazdego grubasa posiadanego x dni straty ....... bo 50 na spokojnie grubas przyniesie
    do tego dziennie 10 za zadanie ...
    handel jest niewymierny i zawsze mozna nadgonic ....szczegolnie ze teraz prezenty sa tansze

7 dni premium - fair ....
    klejki - fair ...

zapewne wielu i tak by tego w tym czasie nie osiagnela , bo czesc ludzi nie miala premium a teraz ma na 7 dni , tym wlasnie napewno nie zal , bo jak sie dobrze pommysli to mozna ladnie na tym zarobic ... premiowcom przynajmniej sie strata wyrownala

PS , ja bylem zablokowany tylko 2h , wiec nie mam o co krzyczec , wyrazam tylko swoja opinie
    Ostatnio edytowane przez okogi ; 13.12.2013 o 01:34

Osadnik Awatar Picasso_PL
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Dlaczego ja nie dostałem rekompensaty ???
    3 RAZY miałem zablokowaną wyspę na kilkanascie godzin !!!

Początkujący Osadnik Awatar AsaVakkiT
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez okogi Zobacz posta
    no wg mnie to min 50 prezentow powinno przypadac na kazdego grubasa posiadanego x dni straty ....... bo 50 na spokojnie grubas przyniesie
    Nie chciałabym sypać solą po ranach, ale odkrywcy przynieśli mi dziennie: 190, 270, 240, 280, 290, 210, 320, 280 prezentów. Mam ich 18tu - teraz można zobaczyć, ile traciło się dziennie prezentów.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Byłbym wdzięczny jakby np. Xaar podał do kiedy będą wysyłane rekompensaty za brak możliwości gry. Miały być wysyłane wczoraj a ja do dziś nie dostałem ;p

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez Odysseas Zobacz posta
    Byłbym wdzięczny jakby np. Xaar podał do kiedy będą wysyłane rekompensaty za brak możliwości gry. Miały być wysyłane wczoraj a ja do dziś nie dostałem ;p
    no moze fakt ... uwzgledniajac to ze nic nie przyniesie mozna powiedziec ze 1 grubas zaopatrzy nas w 30 prezentow dziennie , oczywiscie dobrze wyszkolony szybki i 3x puszczany na dobe

Strona 48 z 51 PierwszyPierwszy ... 38 46 47 48 49 50 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów