Moim zdaniem do lodówki coś krzaczą bo postawiłem u siebie z 5 i mi padło. Ale z drugiej strony przestawiałem rezydencje i właśnie później na ich miejsce stawiałem lodówki.
Moim zdaniem do lodówki coś krzaczą bo postawiłem u siebie z 5 i mi padło. Ale z drugiej strony przestawiałem rezydencje i właśnie później na ich miejsce stawiałem lodówki.
No ale to jest stary temat, sprzed poprawki. Przecież naniesienie poprawki na system nie odblokuje automatycznie wysp. Poprawka to jedno, odblokowanie wysp to drugie. Siedzę na testowym, przestawiam, burzę, buduję - budynki, kwiatki, rzeczy od kupca - jak na razie wszystko działa i nic sie nie wywala.
U mnie padlo po przeniesieniu rezydencji i probie postawienia lodowej.
No to tak jak u większości. Myśle, że to jednak coś z mechanizmem przestawiania było nie tak. Na testowym zdjęli cooldown i wszystko śmiga ładnie. Niech to wgraja do nas na serwer, odblokuja ludziom konta, dadzą porządne nagrody i cześć![]()
u mnie po przenieieniu introligatora, magazynu i wybudowaniu specjalnego magazynu. Wiedzialem, że coś jest nie tak, bo po odpaleniu produkcji w specjalnym, ta po kilkunastu sekundach zatrzymala sie w miejscu. Mam nadzieję, że nic mi z wyspy nie wyparuje.
Zdania na temat rekompensaty nie zmieniłam, hahaNie mówiłam wcześniej, żeby nie dawali... trochę ironizowałam na temat "zawalona kopalnia jako ważna kwestia życiowa", bawiła mnie nieco postawa graczy, ale nie twierdziłam, że rekompensata się nie należy... Czy ktoś przesadza, czy nie, jakieś tam straty poniósł i nagrody powinien dostać.
Dobra - idźcie książkę poczytać, tv pooglądać czy co tam chcecie - info od xaara z testowego jest takie że przez noc sprawdzą czy na testowym jest Ok i jutro zostanie podjęta decyzja, czy poprawkę, która jest testowana na testowym wgrają na polskie serwery.
z 17: 14 od supportu![]()
"Uprzejmie informuję, iż sprawa dotycząca problemów z zablokowanym dostępem do gry została już przekazana do naszego Departamentu Technicznego, w celu szczegółowej analizy oraz podjęcia próby trwałego rozwiązania zaistniałego problemu."
lolz
Wally dobrze gadaDzisiaj już i tak nic się pewnie nie zmieni w kwestii zdjęcia blokad. Pewnie zaczną je zdejmować jak już grę naprawią, żeby gracze dostali od razu dobrą wersję, bez ryzyka, że po wejściu na dopiero co odblokowaną wyspę klikną trzy razy i znowu im sie zablokuje. Nic tu po nas, trzeba się zając czyms pożytecznym
![]()