Taa jeszcze 3 godzinki i znowu od jutra na nowo będziemy czekać![]()
Taa jeszcze 3 godzinki i znowu od jutra na nowo będziemy czekać![]()
nawet zadnego info nie ma
zenuła jak mawia moja córcia
ale zapewne jak cos sie pojawi to bedzie to info ze nic nie wskórali i trzeba czekac do jutra
NO COMMENT
USZKODZONY OBSZAR SERWERA!!! PROSIMY SPRÓBOWAC PÓŻNIEJ !!! Pacnął bym go w łeb , NIE MOGE
Oby do czwartku ......
fix z przenoszeniem budynków własnie wchodzi na serwer testowy, jednak coś tam robia ^^
jest nadzieja w nas![]()
USZKODZONY OBSZAR SERWERA!!! PROSIMY SPRÓBOWAC PÓŻNIEJ !!! Pacnął bym go w łeb , NIE MOGE
NIOP 2 GODZINY ZOSTAŁO MOŻE IM SIĘ PRZEZ PRZYPADEK UDA![]()
Nigdy nie dyskutuj z idiotą , najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem
i jak u was macie juz dostep do gry?
A ja teraz na testowy tez nie moge wejsc:|
Już nigdy nie zburzę ani nie przestawię żadnego budynku w grze - tfu tfu tfu 3 x przez lewę ramię i odpukuję w niemalowane drewno mojego tartaka igła.
Mi sie na szczescie blad obszaru naprawil sam po nocy pewnie jakis skrypt jest wtedy uruchamiany:
Bardzo dziękuję za informację, że problem z uszkodzonym obszarem serwera na Twoim koncie już nie występuje.
Informuję również, że problem związany ze zniknięciem Twoich budynków [5 lodowych mi zniklo]został już przekazany do Działu Techicznego, który prowadzi prace mające na celu wyeliminowanie tej usterki. Niestety nie jest nam znany termin zakończenia tych prac.
Za wszelkie niedogodności najmocniej przepraszamy i życzymy miłego popołudnia