a czy komuś udało się zalogować? ja od wczoraj swojej wyspy nie widziałem
a czy komuś udało się zalogować? ja od wczoraj swojej wyspy nie widziałem
Ja juz 1,5 godz. się loguje. To nie do pomyślenia(
bylem dzis o 8-9 rano z przygody wracalem i po sprawie juz bylo teraz to tak wyglada
13:57- 15 minut jasne mam kolejke logowanie 235 z 735 i 15 minut od godziny przeciez to sie mija z celem caly dzien czekac az wejdziesz do gry brawo dla suportu za naprawianie gry coraz "milej sie gra" nic tylko zmienic gre.
66 z 799 czas 7 minut po nastepnych 40 minutach super
14:29 - 25 z 825 3 minuty
czasy serwera oczywiscie
zalogowalem sie w koncu super poprawka brawo suport
Ostatnio edytowane przez mrovaa ; 16.02.2013 o 14:39
Ja czekam już ponad godzinę a przewidywany czas miał być 16 minut
„….. POPRAWKI:
- Optymalizacja kilku mechanizmów gry w celu zwiększenia wydajności po stronie klienta oraz serwera.” ….
Fajna ta optymalizacja![]()
Ostatnio edytowane przez Bafiozaur ; 16.02.2013 o 14:35
745 z 837 a już 30 minut czekam.... bez komentarza
kllejka 850 co to jest test kogo trafi szlak i przestanie grać! :/
Tak, po długim oczekiwaniu udaje się zalogować i najprawdopodobniej ci którzy są zalogowani nie chcą wychodzić z gry, żeby potem nie mieć problemów z wejściem, więc kolejka się coraz bardziej wydłuża a serwer jest w stanie przyjąć tylko określoną ilość graczy na raz.
Z konserwacji na konserwację jest co raz gorzej a chyba powinno być lepiej. Rok minął, wy dalej szukacie błędów a końca nie widać.Powciskajcie jeszcze trochę kitów, może gracze wybaczą wam niekompetencję przez kolejny rok.
Ja się jeszcze dziś ok. 10.30 logowałam bez problemu. Teraz co sie dzieje, każdy widziWczoraj wieczorem też był kłopot, dopiero po 01.00 się udało.