zalogować się nie można, generałowie giną gdzieś między wyspą a przygodą.... mam nadzieję że to będzie naprawione
zalogować się nie można, generałowie giną gdzieś między wyspą a przygodą.... mam nadzieję że to będzie naprawione
Ciekawe co z tym jakie straty poniesliemy,ja musze zloto wylaczyc i nie mam jak;/ niech taka awaria bedzie podczas eventu to juz bedzie kaplica.
Czy to ma zmusic ludzi do kupna krysztalow? Czy to ma byc gra roku?
jestem jak najbardziej za !! jakimkolwiek komunikatem, od 2h czekam w kolejce na wejście do gry i powoli przechodzi mi ochota na dalszą grę z Wami![]()
oficjalny komunikat brzmi prawdopodobnie tak :
programista jest na ćwierć etatu więc przychodzi we wtorki i wówczas tym się zajmie
xar poszedł na piwo będzie rano
admini poszli z xarem
wpływy na konto docierają bez przeszkód
rano jak wszyscy z powyższych odpalą komputery zobaczą forum, otrzymacie w ramach rekompensaty koszyk egzotycznych owoców, lub lubczyk, a może nawet dołądowanie marmuru![]()
Ostatnio edytowane przez Ssivy ; 16.02.2013 o 19:54
"Support The Settlers Online pacuje w godzinach 9:00-19:00 od poniedziałku do piątku. Odpowiadając na naszą wiadomość email, bardzo prosimy nie zmieniać jej tematu. Dzięki temu będziemy mogli szybciej udzielić odpowiedzi."
Taką radosną wiadomość dostałem od automatu...
Gra roku! Wygracie na pewnoAle jak będzie kategoria gów.o roku.
nie da się zalogować w kolejce logowania szesnasta minuta trwa już ponad godzinę!!!
Zróbmy liste ile osób i na jakich serwerach nie może się zalogować do gry.
Ale kto ma się ruszyć jak tam nawet informatyków nie zatrudniają