co sie dzieje? niby czekac trzeba 20 min na zalogowanie sie, jakis koszmar
co sie dzieje? niby czekac trzeba 20 min na zalogowanie sie, jakis koszmar
ja od 10 rano czekam i nic
skandal z tym logowaniem!!!!!!!!!!!!!!!! 7 godzin i nic............... kasę biorą za klejnoty ............ a grać nie można............ co dni wolne??????????? gówno mnie to obchodzi !!!!!!!!!!! chcę grać!!!!!! brać się do roboty i poprawić ten błąd!!!!!!!
Kolejka logowania: 455 z 1694 PC: 51 min 34 sek
Tak już jest od 3 godzin, ale ponoć w obiekcie poruszającym się czas płynie wolniej niż u obserwatora.
Dzięki tej grze zrozumiałem co Einstein miał na myśli mówiąc że czas jest pojęciem względnym.
Wiecie może jak obliczyć z jakim kopem w Kosmos lecą "thesettlersonline.pl" ?
Co się stało z logowanie? pisze mi jakieś 620 z 622 i mam czekać ~ 20min. tylko że ten czas się nie zmniejsza ;/
Co to ma być!!!!!!!!!?????
Kolejka logowania: 455 z 1694 PC: 51 min 34 sek
Tak już jest od 3 godzin, ale ponoć w obiekcie poruszającym się czas płynie wolniej niż u obserwatora.
Dzięki tej grze zrozumiałem co Einstein miał na myśli mówiąc że czas jest pojęciem względnym.
Wiecie może jak obliczyć z jakim kopem w Kosmos lecą "thesettlersonline.pl" ?
ja dzisiaj czekalme 1,5 godziny teraz jest podobnie zaczxynalem logowanie z 1101 miejsca minela godzina i jestem 430 miejscem i jeszcze 30 min do konca niby
hehe nikt tego nie wie... I każdy ma podobnie ja czekam od około 20:10 by się zalogować i ledwie jestem 279 w kolejce....
Poczekaj nie kop a dostaniesz premię albo dwie za utrudnienia hehe