Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 6 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 54

Wątek: Kpiny i żenada...

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez palciu Zobacz posta
    xaar jak mozna w 12h majac jeszcze 6h konserwacji zrobic 40% - wytlumaczysz? policzyli zabłakane przygody???????
    Xaar dawno już umywa ręce od wszystkiego, w ogóle się nie pojawia i nie odpisuje na zarzuty, ma wszystko gdzieś i tylko czeka na zakończenie eventu i znając życie tylko przyjdzie na forum wpisując jakieś bezsensowne gratulacje jak to nam cudownie nie poszło i jak pięknie walczyliśmy....

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    gregsecondlife: nie wiem jestem w giLdii kurt na niemieckim i tam robimy raz co trzy obozy a raz co siedem i jakos mamy 2 miejsce kazdy musial 8 ks zrobic a teraz walimy na sztuke

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Mariusz7709 Zobacz posta
    gregsecondlife: nie wiem jestem w giLdii kurt na niemieckim i tam robimy raz co trzy obozy a raz co siedem i jakos mamy 2 miejsce kazdy musial 8 ks zrobic a teraz walimy na sztuke
    Możesz to bardziej jakoś wytłumaczyć o co chodzi z robieniem co trzy obozy i co siedem?

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    proste ze masz 3 razy pokazane ze wykonales misje, bug pzowala po kazdym dac anuluj i zaliczalo im przygode !!!

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    kpina i żenada to malo BB postepuje bez zadnego honoru do jasnej cholery niedosc ze konserwy sie u nas przedluzaly, niedosc ze handel KŚ byl 2 dni zablokowany to jescze robia konserwe jutro tj 19 w czwartek o 6 rano?!?!?!?! dziękujemy za taka uczciwość, narty w plecy calemu BB pozdrawiam

nie wiem jak to w ogolę skomentować, cale nadzieje na wbicie 150% znikły mimo ze brakuje nam juz calkiem niewiele, tak się po prostu nie robi.
    Ostatnio edytowane przez EmhyrVarEmreis ; 18.12.2012 o 19:58

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    18:54] [TEAM] MOD_Coolmouse: naja ist aber eine super strategie von deinen "freunden" je mehr abenteuer w3 abbricht, desto besser können w5 und w6 gewinnen

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez Mariusz7709 Zobacz posta
    18:54] [TEAM] MOD_Coolmouse: naja ist aber eine super strategie von deinen "freunden" je mehr abenteuer w3 abbricht, desto besser können w5 und w6 gewinnen
    no i wszystko jasne ))

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    ile dowodow jeszcze ma byc bys xaar zrozumial ze polacy nie dadza sie oszukiwac , a ty to juz lepiej pisz rezygnacje !!!

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez EmhyrVarEmreis Zobacz posta
    kpina i żenada to malo BB postepuje bez zadnego honoru do jasnej cholery niedosc ze konserwy sie u nas przedluzaly, niedosc ze handel KŚ byl 2 dni zablokowany to jescze robia konserwe jutro tj 19 w czwartek o 6 rano?!?!?!?! dziękujemy za taka uczciwość, narty w plecy calemu BB pozdrawiam

nie wiem jak to w ogolę skomentować, cale nadzieje na wbicie 150% znikły mimo ze brakuje nam juz calkiem niewiele, tak się po prostu nie robi.
    Dokładnie, jak niemcy mogli handlować przygodami to wcześniej się nie dało zrobić konserwacji, a jak brakuje już nam tak niewiele okazuje się, że jednak da wstawić konserwacje kiedy się tylko chce... Xaar nie umiesz nic zrobić i załatwić i tyle w tym temacie!!

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 6 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów