Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 54

Wątek: Kpiny i żenada...

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    zabawne skad nagle niemiecki 06 zrobil od wieczora 37 % pomimo konserwacji w nocy, i oni nam wciskaja ze buga nei maja de ? litosci co za farsa.

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Nie ma buga ? oto wypowiedz z de 06 :

Watmahadat-Hatma
    Watmahadat-Hatma ist gerade online
    Wuseler

Welt
    Funkelberg

Liebe DSO Spieler

Heute Vormittag haben sich einige Spieler von Funkelberg im Global 6 getroffen, und beraten, ob wir einmal ausprobieren wollen, wie sich ein vorzeitiges Abbrechen des WU-ATs wohl auswirkt.
    Die Mehrheit der Anwesenden war klar dagegen es auszuprobieren, so auch ich. Einige der Spieler, welche sehr engagiert WU spielen, haben jedoch beschlossen, es bis zum Abend auszuprobieren.
    Wenn es den Bug nicht geben würde, dann hätten wir also empfindliche Einbußen im Wachstum hinnehmen müssen.
    Und was ist passiert?
    Obwohl einige der Spieler, welche die meisten WUs spielen, die Abbruchvariante gespielt haben, und damit eigentlich nicht hätten gezählt werden dürfen, haben wir eine enorme Wachstumssteigerung erfahren!
    Innerhalb von nur 5 Stunden haben wir (für uns) sagenhafte 8,4% zugelegt. Und das, wo bereits viele Spieler bei uns aufgegeben haben und ein Haufen Abenteuer nicht hätten gezählt werden dürfen, weil sie abgebrochen wurden.
    Bei bisherigen Sprüngen von meistens 3 bis 5%-Punkten (und das in größeren Zeitabständen) ist das in meinen Augen absolut Aussagekräftig!
    Das ist für mich persönlich Beleg für genug für
    a) der Bug existiert!
    b) bereits sehr wenige Spieler (Eine Gilde reit vollkommen aus!) können enormen einfluss auf das Ränking haben!

Dieses Event halte ich damit für geplatzt.

Gruß
    Watmahad Hatma

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Iberzecen in Polnish:

# 2407
    Watmahadat-Hatma
    Watmahadat-Hatma jest online
    Wuseler

świat
    Sparkling góra

Drodzy gracze DSO

Dziś rano poznaliśmy niektórzy gracze Globalnego Mountain Sparkling 6 i przedyskutować, czy chcemy, aby spróbować ponownie, jako przedwczesnego zakończenia WU-ATs wpływa dobrze.
    Większość obecnych było spróbować się wyraźnie przeciwko niej, w tym ja. Niektóre z tych graczy, którzy grają bardzo poświęcony Wu, jednak postanowiliśmy spróbować, aż do wieczora.
    Gdyby nie to, do błędu, będziemy więc ponieśli znaczne spadki wzrostu.
    I co się stało?
    Chociaż niektórzy z zawodników, którzy grają najbardziej WUS odegrały wariant zakończenia, a tym samym nie faktycznie nie zostały policzone, doświadczyliśmy ogromny wzrost wzrostu!
    W ciągu 5 godzin mamy wzrosła (dla nas) niesamowitą 8,4%. I w tym miejscu wielu graczy zostały umieszczone z nami i kilka przygód nie zostały policzone, ponieważ zostały one zerwane.
    W poprzednich skoków zwykle 3 do 5%-punktów (oraz w dłuższych odstępach czasu), że jest to absolutnie w moich oczach Sensowne!
    Jest to dla mnie osobiście, dowód wystarczy
    ) bug istnieje!
    b) bardzo mało graczy (gildia jazda zupełnie!) może mieć ogromny wpływ na ranking!

Myślę, że tak o tej serii zdarzeń.

powitanie
    Watmahad Hatma

ktoś lepiej przetlumaczy to prosze bardzo.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Dziś rano, niektórzy gracze z góry Funkel w globalnym uderzył 6 i udziela porad, czy nawet chce wypróbować, jak przedwczesny łamania z WU-ATs prawdopodobnie wpływa na.Większość z obecnych było jasne, jednak, aby go wypróbować, jak ja. Jednak niektóre z graczy, którzy grają bardzo zaangażowany WU postanowili próbować ono na zewnątrz aż do wieczora.Jeśli nie będzie błędów, a następnie będziemy musieli zaakceptować tak dotkliwej straty w rozwoju.I co się stało?Chociaż niektóre z graczy, którzy grać najbardziej WUs grał opcja anulowania rezerwacji, a więc faktycznie nie maja być liczone, przeżyliśmy ogromny rozwój!Tylko 5 godzin, stworzyliśmy wspaniałe 8,4% (dla nas). I tam wielu graczy już mieć ustalony w górze, i kilka przygód nie maja się liczy, bo zostały zerwane.W poprzednich częściach zwykle 3-5% punktów (i w większych odstępach czasu) moim zdaniem, że ma absolutnie sensu!(Dla mnie osobiście jest to dowód wystarczy toa)) istnieje błąd! b) już niewielu graczy (gildii jazda zupełnie!) może mieć ogromny wpływ na Ränking!Uważam, że to zdarzenie, aby pęknąć.

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Marcin, zrób screena tego wpisu, bo Ci nie uwierzą - powiedzą, że sam tekst wpisałeś...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    xaar jak mozna w 12h majac jeszcze 6h konserwacji zrobic 40% - wytlumaczysz? policzyli zabłakane przygody???????

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    aha i tak na marginesie jak nic nie podzialasz xaar zeby jeszcze raz uczciwie przeliczyli przygody to wiele osob wsadzilow ta gre pieniadze a to juz jest podstawa do wytoczenia sprawy cywilnej lub pozwu grupowego a uwierz jest tego juz bardzo blisko. wersja beta nie zwalnia was z odpowiedzialnosci..... prawnicy w to tez graja i juz oferowali swoja pomoc
    Ostatnio edytowane przez palciu ; 18.12.2012 o 16:51

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    co ty dali mu w lape szwaby to co bedzię uczciwy ?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    ja to tylko przetłumaczyłem z tego tekstu niemieckiego (post wyżej od mojego)
    ale jak dla mnie żeby skoczyć o 40 % jest możliwe, o ile liczba graczy na serwerze zostanie zmniejszona, a konserwacja mogła to bez większego problemu uczynić, usunęli część kont nie aktywnych i % automatycznie poszedł w górę do tego to co zrobili i macie swoje 40% - chyba że ktoś ma lepsze wytłumaczenie ?

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    tylko ze aktywnych biora z okresu miesiaca tak nagle by tyle nei odpadlo !!!

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów