Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 4 5 6
Pokaż wyniki od 51 do 54 z 54

Wątek: Kpiny i żenada...

Początkujący Osadnik Awatar Ficilina
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez Big_Wodzio Zobacz posta
    no i wszystko jasne ))
    popolsku jak by ktos nie zrozumial >>>>>
    18:54] [TEAM] MOD_Coolmouse: no tak naprawde super pomysl od twoich znajomych tä przygode KS anulowac po 3 obozie , tak jest najlepiej bo welt 5 i 6 mogä wygrac ....

Początkujący Osadnik Awatar Ficilina
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez Mariusz7709 Zobacz posta
    18:54] [TEAM] MOD_Coolmouse: naja ist aber eine super strategie von deinen "freunden" je mehr abenteuer w3 abbricht, desto besser können w5 und w6 gewinnen
    popolsku jak by ktos nie zrozumial >>>>>
    18:54] [TEAM] MOD_Coolmouse: no tak naprawde super pomysl od twoich znajomych tä przygode KS anulowac po 3 obozie , tak jest najlepiej bo welt 5 i 6 mogä wygrac ....

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    ja się podpisuje pod wszystkimi krytycznymi uwagami zamieszczonymi powyżej.
    grałem już w kilka gier online, ostatnio kupiłem sobie GW2, w GW1 grę nie grałem od 3 lat i nie mogłem się zalogować, napisałem do supportu, wymieniliśmy 3 maile, minęły 4 godziny i wszystko śmigało....
    a tu co? support nawet nie odpisuje, to mi się jeszcze nie zdarzyło, powinni, jeśli nie potrafią usunąć błędu, chociaż napisać, przeprosić, obiecać poprawę, cokolwiek!!!!!!!!!!!!!!!!!! jakoś przy zakupie klejnotów błędów nie ma. Może jakiś pozew zbiorowy?)
    Pozdro.

Osadnik Awatar Pirotechnic
    Serwer
    Czarci Gaj
    Właśnie niemcy sprzedali nam buga, którego nie było, dzięki nim każdy polski serwer stracił możliwości na 150 i 200%

Jedynie My - serwer 5ty i serwer 1 cisnęliśmy całe przygody. o ile my próbowaliśmy przez 3h w kilkadziesiąt osób sprawdzić czy błąd działa na różne sposoby, szkoda było przygód tylko ;/
    Zapraszamy do gildii Night & Day na serwerze czarci gaj

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 4 5 6

Uprawnienia umieszczania postów