Strona 19 z 42 PierwszyPierwszy ... 9 17 18 19 20 21 29 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 181 do 190 z 411

Wątek: Obszar serwera uszkodzony

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Mnie ten problem - "obszar serwera uszkodzony" - pojawił się dziś, co nie znaczy, że wcześniej nie miałam problemów z logowaniem...
    Ale dziwnie - nagle, w trakcie gry, tuż po skonćzeniu przygody (i otrzymaniu wyższego lvl), gra po prostu "zamknęła dostęp". To było rano ok 10 tej i trwa do teraz...
    Bardzo chciałabym wiedzieć, czy to oznacza, iż muszę przestać grać?

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez dXepl Zobacz posta
    Aktualnie zaraz będę dzwonił do UOKiK czy ktoś jeszcze chce się podpiąć ?
    o 17-stej.... do urzędu ? Powodzenia

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Po 2 tygodniach wszystko działa tak jak 3eba
    Ostatnio edytowane przez dXepl ; 29.11.2012 o 23:01

Malami111
    Muszę niestety napisać ,to samo ,zamiast lepiej coraz gorzej ,też nie mam szans na zalogowanie ,to irytujące.Jak tak dalej będzie połowa graczy zrezygnuje z kont i gry.

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez dXepl Zobacz posta
    Próbowałem już dzisiaj i zostałem poinformowany ze do tej godziny pracują wiec śmiało jak zadzwonię o 16 to zdążę wytłumaczyć o co chodzi pytanie dalej zostaje do użytkowników mam zamiar załatwić swoja sprawę czy każdego (zbiorowo) ?
    To załatw problem za wszystkich, powiedz tam jeszcze, że rezydencje są za ciasne, że maryny nie da się ubić samymi rekrutami oraz, że przez całą dobę na wyspie jest dzień.

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Majkel_ Zobacz posta
    o 17-stej.... do urzędu ? Powodzenia
    Dzwonic to wy sobie mozecie i do samego pana boga proponuje przed pisaniem takich bredni o sądach, i zgłaszaniu do urzędu poczytać najpierw regulamin

PS

do organizacji praw człowieka tez zadzwoń, w końcu osadnicy zapitalaja 24h/7dni w tygodniu

Osadnik Awatar Andre_NH
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez Malami111 Zobacz posta
    Muszę niestety napisać ,to samo ,zamiast lepiej coraz gorzej ,też nie mam szans na zalogowanie ,to irytujące.Jak tak dalej będzie połowa graczy zrezygnuje z kont i gry.
    ale ja się mogę zalogować, tylko podczas uruchomiania gry ten nieszczęsny komunikat się pojawia. No i nikt ze Znajomych nie może wejść na moją wyspę.

BB_Xaar:
    Te zablokowane strefy, o których pisałeś, to są te nasze "Uszkodzone Obszary Serwera"?
    Ostatnio edytowane przez AnTurek ; 29.11.2012 o 20:05

Osadnik Awatar LSI26
    Serwer
    Kolonia
    A no widzisz ja mam również problem z Niebieskim Ekranem tyle że u mnie znajomi mogą wejść na moja wyspę . Czyli to już nie jest jeden problem lecz kilka podobnych z tym samym efektem zblokowania gry .

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Witam, ja od wczoraj borykam się z "Uszkodzonym obszarem serwera". Napisałem do supportu, oczywiście odpowiedzi brak.

Cytat Zamieszczone przez BB_xaar Zobacz posta
    Wraz z wprowadzeniem nowszej wersji gry (event świąteczny), część zablokowanych stref powinna zostać odblokowana. Niestety już teraz wiadomo, że nie będą to wszystkie strefy.

Mogę jedynie przeprosić i zapewnić, że regularnie przypominam technikom o tym problemie. Niestety też, ze względu na złożoność problemu, nie jestem w stanie podać żadnego konkretnego terminu "naprawy wszystkich stref".

Gdy tylko pojawią się jakieś nowe informacje na ten temat, od razu o tym poinformuję.
    BB_xaar czyli rozumiem, że przy konserwacji 06.12 część stref zostanie odblokowana? Od czego będzie zależało, które strefy będą naprawione?
    "Technicy" będą ja naprawiali losowo? Czy może konta z największą ilością kupionych klejnotów będą miały pierwszeństwo? Czy może termin zgłoszenia tego do supportu będzie decydował?

Osadnik Awatar Andre_NH
    Serwer
    Nowy Świat
    milansport, może Ty powiesz, czy 'zablokowana strefa' to to samo, co 'uszkodzony obszar serwera' będący meritum tego postu?

Nikt nie potrafi mi odpowiedzieć na to pytanie i nie wiem, czy informacja od BB_Xaar dotyczy niniejszego problemu.

Strona 19 z 42 PierwszyPierwszy ... 9 17 18 19 20 21 29 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów