Strona 18 z 42 PierwszyPierwszy ... 8 16 17 18 19 20 28 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 171 do 180 z 411

Wątek: Obszar serwera uszkodzony

Odkrywca Awatar Shadow_mk
    Serwer
    Czarci Gaj
    podbijam 14 dni bez logowania

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Ja dostałem odpowiedź po 5 (słownie: pięciu dniach) z przeprosinami za zwłokę i prośbą o ponowne przedstawienie problemu.

Ta gra to jakaś tragikomedia. O koszmarze związanym z logowaniem napisano już chyba wszystko, ale kolejne miesiące tylko pogarszają sytuację. Nie wiem, może w Blue Byte na stanowiskach programistów i projektantów zatrudniono muzyków i cukierników.

Strona Blue Byte nie działa już od kilkunastu dni. To jest świadectwo jakości tej gry, firmy i samego Ubisoftu, który nie potrafi zapanować nad swoim adoptowanym dzieckiem.

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    mam wrażenie że może oni pracują bo coraz więcej jest nowych graczy, ale na pewno nie nad naprawą uszkodzonych serwerów

Początkujący Osadnik Awatar Matiz_G
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Podobno support ma 48h na odpowiedz, a czekam juz 5 dni...

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Wraz z wprowadzeniem nowszej wersji gry (event świąteczny), część zablokowanych stref powinna zostać odblokowana. Niestety już teraz wiadomo, że nie będą to wszystkie strefy.

Mogę jedynie przeprosić i zapewnić, że regularnie przypominam technikom o tym problemie. Niestety też, ze względu na złożoność problemu, nie jestem w stanie podać żadnego konkretnego terminu "naprawy wszystkich stref".

Gdy tylko pojawią się jakieś nowe informacje na ten temat, od razu o tym poinformuję.

Osadnik Awatar LSI26
    Serwer
    Kolonia
    Kolejny tydzień mamy czekać ? Do wprowadzenia świątecznego eventu ? I tez nie ma pewności czy to czekanie przyniesie jakieś rezultaty .

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    ja mam pytanie jakim cudem nagle błąd o godzinie 14:30? bo chyba większość wywaliło zaraz po konserwacji a mi pisze ze na moim obszarze wystapił błąd... fajne kwiatki robicie...

Osadnik Awatar Andre_NH
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez BB_xaar Zobacz posta
    Wraz z wprowadzeniem nowszej wersji gry (event świąteczny), część zablokowanych stref powinna zostać odblokowana. Niestety już teraz wiadomo, że nie będą to wszystkie strefy.

Mogę jedynie przeprosić i zapewnić, że regularnie przypominam technikom o tym problemie. Niestety też, ze względu na złożoność problemu, nie jestem w stanie podać żadnego konkretnego terminu "naprawy wszystkich stref".

Gdy tylko pojawią się jakieś nowe informacje na ten temat, od razu o tym poinformuję.
    Czy problem z "zablokowanym obszarem serwera" jest związany z zablokowanymi strefami, o którym piszesz? Czy problem, który jest tematem tego postu dotyczy własnie tego?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Obszar servera uszkodzony....tylew dni sie nie moge zalogowac to jakas kpina.Nawet nie poinformuja by czlowiek wiedzial co sie dzieje.To juz jest frajerstwo i hamstwo.Tyle czasu spedzilem na tej grze i wszystko przepada,inni gracze tez.Jak sie ludzie nie mozecie zorganizowac to zajmijcie sie moze czyms innym a nie ze w ch...lecicie.Pozdrawiam?ehhh szkoda mi tej gry.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Aktualnie 30.11.12 będę dzwonił do UOKiK około godziny 15-16 bo do 17 pracują czy ktoś jeszcze chce się podpiąć ?
    Ostatnio edytowane przez dXepl ; 29.11.2012 o 19:32

Strona 18 z 42 PierwszyPierwszy ... 8 16 17 18 19 20 28 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów