podbijam 14 dni bez logowania![]()
Ja dostałem odpowiedź po 5 (słownie: pięciu dniach) z przeprosinami za zwłokę i prośbą o ponowne przedstawienie problemu.
Ta gra to jakaś tragikomedia. O koszmarze związanym z logowaniem napisano już chyba wszystko, ale kolejne miesiące tylko pogarszają sytuację. Nie wiem, może w Blue Byte na stanowiskach programistów i projektantów zatrudniono muzyków i cukierników.
Strona Blue Byte nie działa już od kilkunastu dni. To jest świadectwo jakości tej gry, firmy i samego Ubisoftu, który nie potrafi zapanować nad swoim adoptowanym dzieckiem.
mam wrażenie że może oni pracują bo coraz więcej jest nowych graczy, ale na pewno nie nad naprawą uszkodzonych serwerów
Podobno support ma 48h na odpowiedz, a czekam juz 5 dni...
Wraz z wprowadzeniem nowszej wersji gry (event świąteczny), część zablokowanych stref powinna zostać odblokowana. Niestety już teraz wiadomo, że nie będą to wszystkie strefy.
Mogę jedynie przeprosić i zapewnić, że regularnie przypominam technikom o tym problemie. Niestety też, ze względu na złożoność problemu, nie jestem w stanie podać żadnego konkretnego terminu "naprawy wszystkich stref".
Gdy tylko pojawią się jakieś nowe informacje na ten temat, od razu o tym poinformuję.
Kolejny tydzień mamy czekać ? Do wprowadzenia świątecznego eventu ? I tez nie ma pewności czy to czekanie przyniesie jakieś rezultaty .
ja mam pytanie jakim cudem nagle błąd o godzinie 14:30? bo chyba większość wywaliło zaraz po konserwacji a mi pisze ze na moim obszarze wystapił błąd... fajne kwiatki robicie...
Obszar servera uszkodzony....tylew dni sie nie moge zalogowac to jakas kpina.Nawet nie poinformuja by czlowiek wiedzial co sie dzieje.To juz jest frajerstwo i hamstwo.Tyle czasu spedzilem na tej grze i wszystko przepada,inni gracze tez.Jak sie ludzie nie mozecie zorganizowac to zajmijcie sie moze czyms innym a nie ze w ch...lecicie.Pozdrawiam?ehhh szkoda mi tej gry.![]()
Aktualnie 30.11.12 będę dzwonił do UOKiK około godziny 15-16 bo do 17 pracują czy ktoś jeszcze chce się podpiąć ?
Ostatnio edytowane przez dXepl ; 29.11.2012 o 19:32