Ja mam problem tego typu, że mam rozpoczętą przygodę "Wyspa Piratów" i nie mogę do niej wejść. Niech admini się tym mogą zająć![]()
Dziś nagle wywaliło mnie z gry. Potem ciągle powyższy komunikat.
Mam odpaloną przygodę Okradać... zostały 2 dni. Jak się jutro nie uda wejść, to upomnę się o swoje przy najbliższej okazji. Dodajmy do tego stracone surowce, produkcję itd.
Proszę mi podać, kiedy będę mogła się normalnie zalogować. I odpowiedź " Nie jestem w stanie powiedzieć ,kiedy i pracujemy nad tym" mnie nie zadowala.
Czy komukolwiek naprawiono wyspę z błędem "obszar serwera..." bądź załatwiono sprawe tak że gracz był zadowolony?
Nagle za dużo graczy się znalazło w grze i trzeba czekać na swą kolej.
Jest dokładnie jak napisałeś AnTurek właśnie taki pojawia się komunikat.
Ten sam problem w dniu dzisiejszym od 21.
u mnie tez problem wystapił przy właczonej przygodzie okradać, ok godziny 14 też serwer Kolonia... widzę, że problem staje sie być powszechny
ja obilem wikingow i do soboty mam czas a czekam juz od soboty zeby sie zalogowac o co tu chodzi?? jestem liderem gildi i co teraz moi czlonkowie zaczna sie wypisywac bo sobie pomysla ze mam ich gdzies inwestuje w ta gra dosyc regularnie jakas kase i co mam za to kopa w d.... mam nadzieje ze dzisiejsza konserwacja to zalatwi bo jak nie to czuje sie oszukany