Strona 6 z 14 PierwszyPierwszy ... 4 5 6 7 8 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 131

Wątek: Znów nie można się zalogować

Osadnik Awatar nerwusek
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Też zauważyłam, że dziś juz od 12 są problemy z serwerami. BB dalej milczy, a nie liczę że zostawi nas na weekend z odpowiedziami na nasze jakże trudne pytania.
    Strach się bać.
    Dodam jeszcze, że TSO i forum najpłynniej chodzi od 2 do 4tej ;]
    Ale jak się zaczniecie wbijac o tych godzinach równie masowo jak o 16-22 to też będzie padało ;P

Początkujący Osadnik Awatar hermenegilda1
    Serwer
    Nowy Świat
    co jest od dwoch dni dupa nic nie mozna zrobic? gra nie dziala a my jestesmy w plecy!!!!!

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    byłem cierpliwy ale to już pogarda, dziś o 4tej grałem , zacząłem przygodę i już od 11tej nie można się zalogować
    nie wspomnę że to 4ty dzień, gdzie 2 dni produkcja złota bez buffów bo było z zaskoczenia, na 3ci dzień po godzinnym klikaniu w GRAJ weszło i w końcu wyłączyłem.
    ale dziś już mnie to rozbraja, oczywiście na forum zero info dlaczego tak jest , czy zamierza to się skończyć itp.

jestem zdania że na tych przerwach i updacie od którego się zaczęło wszystko, więcej osób straciło niż zyskało
    powinno się zrobić cofkę z przed nowości, a wgrać je dopiero po naprawieniu błędów oraz dostosowaniu do nowego flasha (zapewne głównie tu znajduje się wina problemów, bo na testowym jakoś "nowość" przeszła próby, ale testowana była na starym flashu)

Giena_Krokodyl
    coś z czasem mają popsute, obecnie jest 12:35 a godzina postu 13.35

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    ja chyba dam sobie na luz z tą grą

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez mazi444 Zobacz posta
    ja chyba dam sobie na luz z tą grą
    Ty przynajmniej masz wybór mnie zmuszono do tego wyboru

szkoda, że jak szły przelewy to chętnie je przyjmowali i nie pisali że będą mieli kiedyś w pompie.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Witam tez mam problemy z zalogowaniem do serwera ale ja robie tak włanczam 10 stron do logowania a puzniej pokoleji naciskam gram i czasem któraś wejdzie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    i tu się z tobą zgodzę ja nie wykonałem żadnego przelewu mam 32 poziom a gram 2 miechy pomału a stale do przodu

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Gorowny Zobacz posta
    Witam tez mam problemy z zalogowaniem do serwera ale ja robie tak włanczam 10 stron do logowania a puzniej pokoleji naciskam gram i czasem któraś wejdzie
    Gorowny nie obraź się ale jak czytam Twojego posta i te błędy to widzę tych programistów, którzy naprawiają mi konto

to tak na poprawę humoru w oczekiwaniu na niekończącą się naprawę i brak odpowiedzi od supportu - hmmm trzeba nową nazwę wymyślić może hm...... ciemnoportu ?

Osadnik Awatar nerwusek
    Serwer
    Słoneczny Gród
    ja proponuje Czarna Dziura ;]

Strona 6 z 14 PierwszyPierwszy ... 4 5 6 7 8 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów