Strona 4 z 14 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 131

Wątek: Znów nie można się zalogować

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Proszę modów o odpowiedź - co z utraconymi rzeczami itd. co z ciągłością wejścia jesli sie to traci nie ze swojej winy. Bo ja nie chcę upominków od was tylko zwrot tych sytuacji oraz ciągłosci wejść itd. Mam nadzieje że ktoś w końcu odpowie.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    hahahahhaa i widzicie jak latwo stworzyc sytuacje w ktorej mozecie sie dowartosciowac. pozdro pocwicz
    btw. Blaszka1971 babciu nie wyrazaj sie tak niegrzecznie bo wnuczek znajdzie twoj post i skonczy sie dzien dziadka

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Szkoda a zapowiadała się fajna zabawa osadnikach. Cóż trzeba poszukać czegoś działającego

Osadnik Awatar jarekpolak1
    Serwer
    Czarci Gaj
    Dzieci Neo kłasć sie spać !!! gra nie działa ...trudno , może jutro bedzie dzialac...świat sie przez to przecież nie skonczył Wielkie żale tu wypisujecie że gra nie dziala ,nie mozna sie zalogowac hehehe .... i co z tego ? nie macie innych zajec??/ Nie dziala to nie dziala ...a wy sie przez nie dzialanie gry nie zesraj...cie albo nie powiesc..ie ....i dajcie spokoj juz z tymi zalami bo wcale tym nie pomagacie a tylko downów i maniakow z siebie robicie .:P

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    oj, panowie technicy, totalna porazka, tak jak z poczatku bylo OK. tak teraz wielka lipa z tym logowaniem, probuje i probuje i nic, znalazlem juz sobie nowa gre

http://empire.goodgamestudios.com/?country=PL i polecam ja pozostalym ktorzy maja tutaj problemy z logowaniem.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    no wiesz... jarekpolak1, wiesz jakie to ciezkie zycie tych biednych graczy 24h na dobe siedziec w tych grach i **** sie do Bog wie kogo ze im gierka nie dziala.
    nie jeden juz pewnie myszke popsul od rzucania w sciane bo wierzy ze to pomoze i zaraz gra sie odmuli i stanie sie cod

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Mysle, ze ta kryptoreklama sie długo nie utrzyma Zobaczymy ile...taki test czy modzi lub admini czytają wogóle co piszemy

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    jacy technicy takie logowanie szkoda gry

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    btw. serwery dzialaja tylko widocznie hostingi im popadaly niektore i jest spore ograniczenie co do logowania. moja siostra jest w grze i tez miala problemy z zalogowaniem
    ale to oczywiscie moja teza

Strona 4 z 14 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów