Czas się chyba wynosić, na co mi gra która nie chodzi? Trzy dni mam problemy z logowaniem po dwie godziny, a dziś kompletna klapa!!
Czas się chyba wynosić, na co mi gra która nie chodzi? Trzy dni mam problemy z logowaniem po dwie godziny, a dziś kompletna klapa!!
a co takie malolaty robia na forum w dzialach i tematach,ktore ich nie interesuja???
btw.serwery zaczely dopiero co dzialac
Ostatnio edytowane przez Blaszka1971 ; 23.11.2012 o 01:10
Gra dziala bo bylem przed chwila ale dostanie sie do niej to inna rzecz![]()
każdy może się tu wypowiedzieć,więc nie rozumiem tych co płaczą nad płaczem innych,,,,,nie musisz jeden z drugim --to k...a nie czytaj i już!
Rady dla was wszystkich:
-od 16 do 23 są problemy z logowaniem, na ten czas najlepiej zatrzymać to co ma koniec bufa w tym okresie, albo tak rzucić by ok 22-23 wejść i poprawić
-jeśli z środy/czwartek ma być konserwacja nie wrzucać na noc nic na handel - przynajmniej nie wsiąknie w czarną dziurę.
-nie oczekiwać konkretnej odpowiedzi od BB/tym bardziej MOD
-przyzwyczaić się na najbliższy tydzień do "notatki" w gildii by mieć czat
- jeśli macie pętlę i wyskakuje wam co chwile strzałka i info "nowe zadanie" przyzwyczaić się na najbliższe 6 dni
-jeśli czekacie na odp z supportu to uzbroić się w cierpliwość, ponowne wysyłanie zgłoszenia, dodawanie coś opóźnia odpisanie "regułki"
to tak w skrócie
a na uspokojenie polecam myśl W.Myśliwskiego:
"Dzień zaczynam, jakbym nic od niego nie chciał, co przyniesie, to przyniesie. Ale i nie oczekuję, że mi coś przyniesie."
Nerwusek ,zapomniales jeszcze dodac to.:
"W sobotę najwięcej wypadków drogowych,
w niedzielę grożą narkomani,
w poniedziałek kidnaping,
czarni są najbardziej agresywni we wtorek,
w środę gangsterzy,
a w czwartek jest dniem gwałtu, w samym Nowym Jorku jest ich 4000 rocznie.
ale wala siara......i te smieszne nagrody z cierpliwosc,grajac plynnie bylo by ich wiecej
Ja na szczescie zatrzymalem kopalnie zlota (ale znajomi w gildi mieli mniej szczescia) - mi natomiast 15h bez bufa biegaly mennice i wytopy zlota, tartaki egzotyczne - nie udalo mi sie zalogowac.
Jest problem z zalogowaniem... wyskakuje mi przerwa techniczna... (?) Ale to chyba mialo byc w nocy...?
Potwierdzam problem, rano ok. 8ej dało się jeszcze zalogować a teraz (12:05) to nie ma szans na wbicie się do serwera