Mam to samo od 4 dni w Polsce poszly reklamy i gracze wlaśnie maja okazje zobaczyc wartość tej gry zero uprzedzenia , a co z czasem zmarnowanym po 4 dniach braku mozliwości zalogowania zastanawiam sie nad sensem dalszej gry http://scr.hu/0tmq/k51vx
Mam to samo od 4 dni w Polsce poszly reklamy i gracze wlaśnie maja okazje zobaczyc wartość tej gry zero uprzedzenia , a co z czasem zmarnowanym po 4 dniach braku mozliwości zalogowania zastanawiam sie nad sensem dalszej gry http://scr.hu/0tmq/k51vx
dziś jest przerwa konserwacyjna już wielu osobą naprawili ten błąd m.in mi.
stąd taki post,
napisz do suportu i cierpliwie czekaj ...innej rady nie ma
witam !!!!
mam to samo od 4 dni czyli od 17 listopada ja natomiast moge sie logowac ale zablokowalo mi przygode okradac bogatych w polowie ukonczona w przygodzie tej zostali mi wszyscy generalowie nawet ten co ma 250 jednostek - pal licho z przygoda -wojskiem itd wazne zeby generalowie wrocili dzisiaj sie przygoda konczy sama bo nawet nie umiem jej anulowac mam nadzieje ze wroci to do normalnosci czyli wojska wroca . Pisalem do suportu - ZERO ODPOWIEDZI
odpiszą za parę dni dni, abyś czekał masz farta w tym wszystkim że skończy się przed przerwą a nie po - bo wtedy jest spore ryzyko na zaginięcie wojska i generała i trzeba się napisać do suportu,
znam z autopsji ( obszar serwera uszkodzony na przygodzie ,z braku możliwości 4dni na anulowanie skończyła się z upływem czasu po ostatniej przerwie techn, , wczoraj odzyskałem dośw generała i surowce na odzyskanie utraconego wojska -1960, dalej zablokowaną populacje pzrez to mam i sam czekam jeszcze na naprawienie błedu
oferty handlowe też lepiej nie zostawiać aby były aktywne podczas przerwy
Ostatnio edytowane przez asker78 ; 21.11.2012 o 17:26
Witam.Ja moge sie zalogowac na gre ale jak wgrywa mi koncowke to wyskakuje...Obszar serwera uszkodzony.W tym obsarze wystapil blad.Prosimy sprobopwac ponownie...i jedyne co moge zrobij to wcisnac ok i wtedy wraca do strony glownej.Co zrobic?Ile trzeba czekac az to naprawia bo mam to od wczoraj.Niemoge nawet napisac do supportu,ale lipa.
Ostatnio edytowane przez Gdyniaman ; 21.11.2012 o 18:03
mam ten sam problem...co robic?
Od wczoraj mam to samo a najgorsze ze mimo maila do supportu zero reakcji z ich strony. Trzeba sie bedzie domagac zwrotu wydatkow poniesionych na diamenty.!
Ja tylko powiem: znowu
Nie chce Cie martwić..... są dwa problemy związane z obszarem serwera:
1. Dotyczący przygody
2. Dotyczący gry/wyspy
ad 1 - stracisz (jak ja) wojsko, weterana, czas, przygodę, limit populacji - i zostanie Ci po kolei pisanie o wszystko tygodniami zanim odzyskasz co miałeś
ad 2 - problem znany od jakiegoś czasu - są osoby, które czekały po 1,5-2 miesiące na odblokowanie - za każdym razem support pisał, że po konserwacji - i była lipa dalej - ktoś kiedyś pisał na forum, że dostał odpowiedź że ma do wyboru czekać lub zacząć od nowa![]()