Strona 10 z 42 PierwszyPierwszy ... 8 9 10 11 12 20 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 411

Wątek: Obszar serwera uszkodzony

Początkujący Osadnik Awatar Cebulka33
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Mam to samo od 4 dni w Polsce poszly reklamy i gracze wlaśnie maja okazje zobaczyc wartość tej gry zero uprzedzenia , a co z czasem zmarnowanym po 4 dniach braku mozliwości zalogowania zastanawiam sie nad sensem dalszej gry http://scr.hu/0tmq/k51vx

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    dziś jest przerwa konserwacyjna już wielu osobą naprawili ten błąd m.in mi.
    stąd taki post,
    napisz do suportu i cierpliwie czekaj ...innej rady nie ma

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    witam !!!!
    mam to samo od 4 dni czyli od 17 listopada ja natomiast moge sie logowac ale zablokowalo mi przygode okradac bogatych w polowie ukonczona w przygodzie tej zostali mi wszyscy generalowie nawet ten co ma 250 jednostek - pal licho z przygoda -wojskiem itd wazne zeby generalowie wrocili dzisiaj sie przygoda konczy sama bo nawet nie umiem jej anulowac mam nadzieje ze wroci to do normalnosci czyli wojska wroca . Pisalem do suportu - ZERO ODPOWIEDZI

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    odpiszą za parę dni dni, abyś czekał masz farta w tym wszystkim że skończy się przed przerwą a nie po - bo wtedy jest spore ryzyko na zaginięcie wojska i generała i trzeba się napisać do suportu,
    znam z autopsji ( obszar serwera uszkodzony na przygodzie ,z braku możliwości 4dni na anulowanie skończyła się z upływem czasu po ostatniej przerwie techn, , wczoraj odzyskałem dośw generała i surowce na odzyskanie utraconego wojska -1960, dalej zablokowaną populacje pzrez to mam i sam czekam jeszcze na naprawienie błedu
    oferty handlowe też lepiej nie zostawiać aby były aktywne podczas przerwy
    Ostatnio edytowane przez asker78 ; 21.11.2012 o 17:26

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Witam.Ja moge sie zalogowac na gre ale jak wgrywa mi koncowke to wyskakuje...Obszar serwera uszkodzony.W tym obsarze wystapil blad.Prosimy sprobopwac ponownie...i jedyne co moge zrobij to wcisnac ok i wtedy wraca do strony glownej.Co zrobic?Ile trzeba czekac az to naprawia bo mam to od wczoraj.Niemoge nawet napisac do supportu,ale lipa.
    Ostatnio edytowane przez Gdyniaman ; 21.11.2012 o 18:03

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    mam ten sam problem...co robic?

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez Gdyniaman Zobacz posta
    mam ten sam problem...co robic?
    Poszukać sobie gry do której można się zalogować.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Od wczoraj mam to samo a najgorsze ze mimo maila do supportu zero reakcji z ich strony. Trzeba sie bedzie domagac zwrotu wydatkow poniesionych na diamenty.!

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ja tylko powiem: znowu

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Jarro Zobacz posta
    Od wczoraj mam to samo a najgorsze ze mimo maila do supportu zero reakcji z ich strony. Trzeba sie bedzie domagac zwrotu wydatkow poniesionych na diamenty.!
    Nie chce Cie martwić..... są dwa problemy związane z obszarem serwera:

1. Dotyczący przygody
    2. Dotyczący gry/wyspy

ad 1 - stracisz (jak ja) wojsko, weterana, czas, przygodę, limit populacji - i zostanie Ci po kolei pisanie o wszystko tygodniami zanim odzyskasz co miałeś

ad 2 - problem znany od jakiegoś czasu - są osoby, które czekały po 1,5-2 miesiące na odblokowanie - za każdym razem support pisał, że po konserwacji - i była lipa dalej - ktoś kiedyś pisał na forum, że dostał odpowiedź że ma do wyboru czekać lub zacząć od nowa

Strona 10 z 42 PierwszyPierwszy ... 8 9 10 11 12 20 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów