Strona 11 z 42 PierwszyPierwszy ... 9 10 11 12 13 21 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 411

Wątek: Obszar serwera uszkodzony

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    wczoraj wieczorem po tygodniu oczekiwania otrzymałem wiadomość od supportu:
    "Bardzo dziękujemy za zgłoszenie oraz przepraszamy za długi czas oczekiwania.
    Uprzejmie informuję, że zgłosiłam Twój problem do innego departamentu w celu jego naprawy. Niestety nie został podany termin jego naprawy.
    Bardzo przepraszamy za niedogodności oraz dziękujemy za cierpliwość.
    Życzę miłego wieczoru.
    Pozdrawiam,
    Kasia
    Zespół The Settlers Online"

zupełnie jak w jakiejś infolinii... miło, grzecznie, ale efektu żadnego - przekazanie sprawy dalej, brak konkretów, terminu, inaczej mówiąc olewka na odczep się... już sam nie wiem - śmiać się czy płakać...

http://www.youtube.com/watch?v=rrPnP...eature=related

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Masakra . Do ostatnich bugów doszedł nowy. Okno handlu zwiesza się zaraz po wejściu. Masakra jakaś to jest . Codziennie gorzej.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    tyle problemow w grze a tu zaraz ewent swiateczny to serwery pier...... dostana.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    w srode przed konserwa najlepiej wstrzymac cala produkcje bo ciezko bedzie sie zalogowac

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Witam masakra jest z logowaniem od godziny 16, rano gra śmiga ,na forum tez ciężko wejść bo muli jak cholera pytam się tych co obsługują grę BB czy jeszcze ktoś inny serwery macie tak obciążone że żal jesteście tacy tępi i nam kit wciskacie .WSTYDZIŁ BYŚ SIĘ TEGO CO NAPISAŁ BB_Mishap
    Upewnić się, że zainstalowana jest aktualna wersja wtyczki Flash Player (do pobrania tutaj);
    Spróbować logowania się do gry przy użyciu innej przeglądarki niż dotychczasowa.
    Nie zapychajcie serwery nowymi graczami dość już tego szlak mnie trafia ,ale jak zwykle kasa kasa .

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    no i co? problem rozwiązany? temat jakoś ucichł... a ja od zeszłej środy nie widziałem swojej wyspy ;//

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Dziś podczas zakończenia zadania gildii dostałem komunikat 'w tym obszarze wystąpił błąd'. I koniec, nie da się zalogować (na tsotesting również).
    Zgłoszenie poszło, odzewu brak.
    Po Waszych wypowiedziach sądzę, że szybko wyspy nie zobaczę.. a tyle czasu zbierałem zapasy na event :/

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez romanov2pl Zobacz posta
    Dziś podczas zakończenia zadania gildii dostałem komunikat 'w tym obszarze wystąpił błąd'. I koniec, nie da się zalogować (na tsotesting również).
    Zgłoszenie poszło, odzewu brak.
    Po Waszych wypowiedziach sądzę, że szybko wyspy nie zobaczę.. a tyle czasu zbierałem zapasy na event :/
    Na odpowiedź już nie masz co liczyć - ja czekam od wtorku więc raczej weekend planuj poza TSO.... jak nie kilka weekendów...

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    ja też mam komunikat w tym obszarze wystąpił błąd, a support nie odpowiada

Początkujący Osadnik Awatar FALO_RS
    Serwer
    Złota Góra
    Witam wszystkich normalnie może coś człowieka trafić kolejna przerwa techniczna i nadal nic. "Obszar serwera uszkodzony" do gry nie mogę wejść już tydzień. Przecież to przerasta ludzkie pojęcie !!!!! kto mi odda czas który włożyłem w grę ?? pisanie do support nic nie daje brak odzewu ?!?!?!?!?!?!?!?!?! nie wiem czy usuwać konto i zakładać nowe czy to zostanie naprawione - normalnie nic, a nic nie wiadomo ciemna d*u*p*a i tyle.

Strona 11 z 42 PierwszyPierwszy ... 9 10 11 12 13 21 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów