Gra nosi nazwę The Settlers BETA więc i wprowadzane aktualizacje też muszą posiadać zgodność z grą i także być w tej samej wersji czyli BETA. Nie ważne czy będą do końca poprawnie działać - ważne, że są i zostały wprowadzone zgodnie z ich terminarzem.
Zostaje nam tylko przywyknąć do tego, że z rozwojem tej gry będą wprowadzane wyłącznie poprawki do poprawek lub jak wolicie aktualizacje aktualizacji (zw. pot. konserwacją prac konserwacyjnych).
Browar żeby zrobić cala wyspe w zzz trzeba wejść choć na chwilke do gry. Mi sie w ogóle nie wczytuje mapa bo wczesniej przy okienku gdzie pokazuje porady dnia i kolejka ladowania gra juz wisi na amen. Najsmieszniejsze ze na testowym jestem o krok dalej zaladuje mi sie mapa widze budynki i gra łapie totalna zawieche hehe. Wiec to raczej nie wina kilku przegladarek czy wersji flasha skoro na testowym potrafie wejsc na pare sekund do gry. A support jak milczal tak milczy ...
zaskakujace jest to milczenie to ze suport milczy to nawet potrafie sobie wytlumaczyc ale zeby zaden z książąt forum tu nie odpisał to juz dla mnie fakt niepojęty wychodzi na to ze weekend spokojnie mozna sobie darowac totalona olewka albo strach nie pozwala im sie tu odezwac to co xaar w jednym z pierwszych postow napisal to jakas kpina w dodatku wstawia buzkę dla mnie to jest żałosne zachowanie nauczyli sie dawac bany na czatach za byle co a za takie zachowanie tu na forum to strata posady powinna być
xaar takie zachowanie nie przystoi
ja mam od wczoraj taki problem :/
[IMG=http://img840.imageshack.us/img840/5212/mmmooonnniiikkkaaaaa.png][/IMG]
Uploaded with ImageShack.us
Dla mnie dla odmiany wyskoczyło: serwer jest przeciążony.
Za drugim razem już nic się nie wczytało poza ekranem powitalnym.
Support odpisał automatem, że dziękuje za skontaktowanie się i przyjął zgłoszenie.
to jest tylko zabezpieczenie dla firmy - usprawiedliwienie... Gram w Ikariam od lat - i od lat wisiała BETA... to tak jak z dziurami na drogach... jak rozwalisz samochód to możesz dostać odszkodowanie od właściciela/zarządcy za zły stan drogi i uszkodzenie... ale jak zarządca postawi znak ograniczenia prędkości do 20 km/h, ty pojedziesz szybciej i uszkodzisz wóz to już zarządca umywa ręce - bo jest znak - nie dostosowałeś się - twoja wina nie jego... tak samo z BETA w nazwie![]()
Żadnej reakcji ze strony adminów. Na moje maile odpisują z automatu, zaczął się weekend... olali nas
Hmm, a może warto napisać o tym wyżej. Do BB i tak zrobię
Ostatnio edytowane przez lordJan ; 16.11.2012 o 21:21