Strona 16 z 23 PierwszyPierwszy ... 6 14 15 16 17 18 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 225

Wątek: Po przerwie technicznej

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    słuchajcie chłopaki - to co napisałem to nie obrona Administracji gry tylko sarkazm - by w końcu nieroby zaczęły działać w profesjonalny sposób
    beta gra i beta aktualizacje czyli krótko pisząc niedoróbki niedoróbek
    Ostatnio edytowane przez Lord_Cypis ; 17.11.2012 o 14:49

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Lord_Cypis i ja wlasnie w taki sposob odczytalem Twoj post,ale nie dziw sie ludziom bo to juz naprawde kpina_2 cale dni balaganu i zero reakcji/odpowiedzi/informacji czegokolwiek_nic

Osadnik Awatar maniekda
    Serwer
    Nowy Świat
    teraz to juz jasne jest ze totalnie nas olano cale BB to jakaś żenująca ekipa

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Bo mamy "community managera", ktorego tytul ma brzmiec dumnie, osoba pelniaca ta funkcje wkleja info o "czyszczeniu cache i zmianie przegladarki", a gdy "community" ma problem - to jest online i nie raczy nic napisac. Mamy tez obsluge techniczna, ktora nie potrafi wrzucic na serwer nowej wersji gry, co ewidentnie udalo sie ekipie angielskiej, biorac pod uwage brak tematow podobnych do tego na angielskim forum. Coz... Wybaczcie cynizm i wrednosc, ale nazywajmy rzeczy po imieniu - nieudolnosc do granicy absurdu.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    plugin-container - użycie - 658k !!!
    Mam odpalonych tylko settlersów, czy tak powinno być? Użycie procesora przez sam plugin ponad 50%, wszystko wiesza.
    Zmieńcie tych programistów, bo ja lepszych znajdę na chybił trafił na ulicy...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Niedługo do uruchomienia Settlersów on-line potrzebny będzie komputer z minimum 4 rdzeniowym procesorem i 8GB Ram na pokładzie ...
    O karcie grafiki nie wspomnę ...

Nie wyobrażam sobie wprowadzenia PvP czy innych "udoskonaleń" jak już teraz gra jest przeładowana do granic możliwości.
    A programiści BB ... też ludzie i mają weekend ... Kogo obchodzi, że władowaliśmy w tę grę swoje ciężko zarobione pieniądze. Nikt nam przecież nie kazał

Odkrywca Awatar Hakardrag
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Mam niezły sprzęt (bez przeszkód np. grałem najnowszego Wiedźmina ze wszystkimi "specjalnościami" w grze) a tu, w TSO wywala mnie dosłownie co chwila, gra się wiesza lub uszkadza przeglądarkę - to jeden z objawów

Aktualizuję na bieżąco wszelkie dodatki i przeglądarkę stosuję się do zaleceń TSO, więc jak technicy coś szybko nie zaradzą w TSO, to myślę że wielu graczy zawiesi swoją aktywność.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    witam inspir, ja mam powazny problem techniczny, od ostatniego update nie moge grac, loguje sie bez trudu gra sie uruchamia i po 10 sekundach zamraza sie gra i po kolejnych sekundach wyskakuje blad ze wtyczka adobe flash jest uszkodzona, problem w tym ze na moim kompie i necie kolo sie loguje i mu wszystko chula, a ja u innych kompach i netach jak sie loguje w celu sprawdzenia czy to blad u mnie czy ogolny gry, to moje konto juz po zalogowaniu pokazuje i zachowuje sie tak samo jak u mnie, wiec nie jest to wina adobe, czy innych programow, ktore i tak zmienialem, aktualizowalem, itd,... to wina ewidentna w grze, druga sprawa, pisze o tym do supportu i maja totalna wy***ke na moje skargi czy tez zgloszenia, pisze juz trzeci dzien i nic zero odzweu, jezeli tak ma gra wygladac, to radze wam nie wkladac w nia kasy bo sie zdziwicie ktoregos dnia, jak wielu z nas. pozdrawiam, i zapewne sie nic w mej kwesti nie zrobia, wymysla ze u nich jak zwykle wszystko jest w pozadku, jedynie pisze by uprzedzic innych o tej sytuacji, nara, wkuzony inspir

Osadnik Awatar wordan
    Serwer
    Nowy Świat
    Z związku z nagminnym lekceważeniem graczy przez właścicieli settlers online z przykrością informuje zawieszeniu swojej gry
    Czuje się oszukany bo zamiast coraz lepszej jakości gry dostaje co raz gorszą
    Oszukany ponieważ stałem sie współtwórcą tej gry mimo że nie zapłaciłem za grę zostawiłem w niej bardzo dużo swojego czasu Rozumiem lagi lecz to co się dzieje od dwóch dni to koszmar
    Koszmar z zawieszaniem się całej wioski nie można grac nie można handlować relogi nie pomagają
    Koszmar z logowaniem , a przecież gra powinna przynosić rozrywkę, zabawę gra jest stworzona dla graczy a nie odwrotnie
    Właściciele serwisu zapomnieli chyba ze jeśli nie będzie graczy nie będzie gry obawiam się ze jeśli rozejdzie się prawda o grze będzie to początek końca

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Dostrzegam tendencję spadkową w kwestii stabilności i płynności rozgrywki. To żenujące.

Strona 16 z 23 PierwszyPierwszy ... 6 14 15 16 17 18 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów