Strona 17 z 23 PierwszyPierwszy ... 7 15 16 17 18 19 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 161 do 170 z 225

Wątek: Po przerwie technicznej

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    widze ze nasze skargi sa usowane i to codziennie, otoz juz nie ma wpisu inspira, i mojego i jeszcze kilku innych graczy gdzie opisali ze po ostatnim update , gra nam chodzi okolo 10 sekund i nas wywala i nie ma co sie starac o ponowne logowanie, rany jak tu cieszyc sie gra, jak ona jedynie sie zatraca, jak poswiecac swoj czas dalej skoro w kolejnym tyg strace wszystko nad czym pracowalam tyle godz, malo tego, ten support to jakies dzieci, niedosc ze partola gre to nie chca nawet raczyc odpisac, na moj i innych meile, czy mamy czekac, zrobia to czy nie, czy mam olac juz te konto itd.. a tu nic, ta gra jest dzieki nam ale tymi szkodami to jedynie tracicie, co z tego ze wejdzie pvp jak wy z tym sobie nie poradzicie, jak juz macie problemu z kontami a gra nie jest nawet rozwinieta , moze łaskawy pan bb_xar mi odpisze cos w tym temacie, czy moze mi napiszesz to co piszecie zawsze , czyli (prosze uzbroic sie w cierpliwos , wiemy o problemach) i tyle, sa ludzie co juz 2 tyg czekaja aby grac i nadal cisza z waszej strony co do opowiedzi, a co z ludzmi co kase w te gre wladowali?? oj sporo bym pisala, ale i tak nie wiem po co , skoro kazdy zna te odpowiedzi, czyli zadnych nie ma ..denna gra jak i ich tworcy, nie wspomne o informatykach, hehe to chyba ludzie z naszej klasy sa rekrutowani hehe

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    kolejna przerwa techniczna dopiero w środę - ciekawe co będą robić w tym czasie Admini i programiści settlersów? - pić kawkę, grać w "karty" czy kpić sobie dalej z graczy? Mam wrażenie że to ostatnie
    Ostatnio edytowane przez Lord_Cypis ; 18.11.2012 o 00:14

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Witam, mam ten sam problem - gra zamraża się średnio 1 do 3 razy na godzinę (czasem częściej).
    Zużycie pamięci RAM przez wtyczkę flash'a wynosi powyżej 500 MB, co nie jest moim zdaniem sytuacją normalną.

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Ludzie!!! Nie szkoda Wam klawiatur? Przecież to komuna.Plan ma byc wykonany, nieważne z jakim skutkiem i jakością.!!!

U mnie zmula przez to, że zapętliło sie info z jednym zadaniem i mam nowe średnio 3x na minulę. Ale teraz mam tych zadań. Szkoda tylo, że ich nie widać!!!

Odkrywca Awatar Shadow_mk
    Serwer
    Czarci Gaj
    co tam ja od srody nie moge sie zalogowac zloto ucieka ale moze i lepiej bo znajomi ktorzy zaczeli robic zadania juz czesc ma uszkodzony obszar wyspy a odwyk dobrze robi - support pomimo 4 prob kontaktu z mojej strony i dodatkowego zgloszenia przez znajomych w grze przez moda nie odpowiada a na forum chyba nikt nie zaglada z obslugi BB

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    u mnie gierka od 6.oo smiga bez problemu są mała zacieci ale nic strasznego za to ksiega zadań to koszmar niektóre nie do zrobienia bo potzrebny lvl 5-15 -30 a ja mam 46 i wisi mi tak 15 zadań ogólnie 36 głownych 12 pobocznych i co chwila info o nowym zadaniu
    Ale nie narzekajcie tak znam gry w których jest jeszcze gorzej

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Mam pytanie do suportu - Co z ludzmi ktorzy od ostaniej przerwy technicznej nie mogą grać w gre. Mamy sobie ta gierke darowac czy mozna liczyć ze po kolejnej przerwie znow wrocimy - troche szkoda 50k klejnotow na koncie ;/

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez bigfrajer Zobacz posta
    u mnie gierka od 6.oo smiga bez problemu są mała zacieci ale nic strasznego za to ksiega zadań to koszmar niektóre nie do zrobienia bo potzrebny lvl 5-15 -30 a ja mam 46 i wisi mi tak 15 zadań ogólnie 36 głownych 12 pobocznych i co chwila info o nowym zadaniu
    Ale nie narzekajcie tak znam gry w których jest jeszcze gorzej
    sory znajomi po wprowadzaniu noweych zadan maja poblokowane wyspy i to nie tacy co maja 10 czy 20 poziom tylko tacy co maja 50 poziom wydali na gre pare tys pln na klejnoty i 0 odzewu z supportu ... wogole BB nie intersuje sie ani forum ani obsluga ...
    Ostatnio edytowane przez M4gda ; 18.11.2012 o 11:11

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Skoro support nie odpowiada na zgłaszane problemy i nie jest w stanie mi pomóc proszę o zwrot pieniędzy za klejnoty gdyż towar jaki oferujecie jest nie pełno wartościowy więc zgodnie z polskim prawem jesteście państwo do tego zobowiązani. Chciałem dodać iż kopie tego zgłoszenia wysyłam do UOKiK jako organ rozpatrujący takie wnioski na terytorium RP

Proponuje postąpić jak ja skoro nie pomagają to my im pomożemy i nie piszcie bzdur o wersji beta itd. w świetle prawa oferowany towar uważany jest za pełnowartościowy. Tak samo możemy dochodzić swoich praw od rzeczy przecenionych w sklepach. Pozdrawiam BLUE BYTE

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Przydało by sie chodz jakies info cos lepszego od wyczysc cache i napisz wersje przegladarki.

Strona 17 z 23 PierwszyPierwszy ... 7 15 16 17 18 19 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów