Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3
Pokaż wyniki od 21 do 29 z 29

Wątek: System PvP oraz Ranking. Zamek PvP

Osadnik Awatar emuq
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez GrzechuGrek Zobacz posta
    Zniszczenia
    Zniszczenia po wygranej bitwie zależne byłyby od ilości pozostałych wojsk. Niszczone jednak mogłyby być tylko tylko takie struktury jak: Pola pszenicy, studnie, kopalnie(ze złożami), złoża kamienia/marmuru, złoża zwierzyny oraz ryb.
    Jak to przeczytałem to stwierdziłem że dalej nie ma sensu bo zacząłem się śmiać, i tak daleko doszedłem... wyobraziłem sobie to co tu napisałeś i nie wytrzymałem ze śmiechu wpadał by ktoś po to żeby podeptać Ci zboże hehe, wyspa była by zalana poprzez zniszczone studnie, zwierzęta by zdychały chodź nikomu nie zawiniły atak na wioskę po to żeby powybijać zwierzęta i połowić rybki , i tak jak poprzednik napisał pomysł beznadziejny.

GrzechuGrek
    Jak to przeczytałem to stwierdziłem że dalej nie ma sensu bo zacząłem się śmiać, i tak daleko doszedłem...
    Czyli krótko mówiąc nie tylko nie dałeś rady przeczytać całości, to jeszcze ze zrozumieniem przeczytałeś tylko to co zacytowałeś.
    No ale brawo! Jak na ciebie to i tak jest już duże osiągnięcie!

Osadnik Awatar emuq
    Serwer
    Czarci Gaj
    nie rozumiem twojej wypowiedzi , szczerze to gorsza niż twój pomysł....

Czyli krótko mówiąc nie tylko nie dałeś rady przeczytać całości
    dałem rade tylko nie chciałem już czytać skoro piszesz o niszczeniu tylko pól i studni... może jeszcze trawy dodaj....
    to jeszcze ze zrozumieniem przeczytałeś tylko to co zacytowałeś.
    no to chyba dobrze że przeczytałem ze zrozumieniem, masz jakieś problemy chyba..... skoro uważasz że wypadało by przeczytać bez zrozumienia.

No ale brawo! Jak na ciebie to i tak jest już duże osiągnięcie!
    Dla Ciebie duże osiągniecie to twój beznadziejny pomysł. I daruj sobie takie denne wypowiedzi bo widocznie nie umiesz przyjąć słów krytyki.

pozdrawiam.

GrzechuGrek
    Krytykę to Ty się naucz wpierw pisać. To co wypisałeś to bardziej to wyglądało na jakiś wyskok "hejtera". No jeszcze tylko brakowałoby tu parę słów które mod musiałby gwiazdkować oraz pokemoniastego pisma w stylu "aaaleee n000b!!!!!!!"

To wyglądało mniej więcej w ten sposób: Przyszedł, niby przeczytał coś, wziął tylko kawałek(który zawsze można by było usunąć/zmienić) dalej już nie czytał i tylko na podstawie tego wyrwanego kawałka skreślił wszystko i napisał "beznadziejne"... i sobie poszedł.

Jakoś inni tutaj lepiej potrafili się odnieść do treści wątku i normalnie napisać co jest ok, a co jest nie tak oraz co może być lepiej.

no to chyba dobrze że przeczytałem ze zrozumieniem, masz jakieś problemy chyba..... skoro uważasz że wypadało by przeczytać bez zrozumienia.
    No widzisz.... wygląda na to, że nie tylko masz problem z czytaniem ze zrozumieniem, ale najwidoczniej też z samym rozumieniem.
    Btw. Chodziło o przeczytanie ze zrozumieniem CAŁOŚCI a nie tylko kawałka.

Dla Ciebie duże osiągniecie to twój beznadziejny pomysł. I daruj sobie takie denne wypowiedzi bo widocznie nie umiesz przyjąć słów krytyki.
    Jak pomysł beznadziejny to sam opracuj/wymyśl lepszy.
    No, ale podejrzewam że nie zrobisz lepszego tylko co najwyżej zasłonisz się tym że "BB już to opracowało"
    Jak widać nie potrafisz nawet napisać konstruktywnej krytyki, zatem daruj sobie tę "hejterowską" przepychankę bo już początek twojej poprzedniej wypowiedzi wskazuje na to że przyszedłeś bardziej pośmiać się i pokozaczyć a co za tym idzie - żeby nie brać na poważnie tego co piszesz.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Słoneczny Gród
    A ja mam wrażenie, że część graczy chciałaby zrobić z tej gry ********.
    Pewnego ranka się budzisz, odpalasz kompa, uruchamiasz grę .... i zonk, wioska spalona, ograbiona i nic nie ma

Lubię settlerów online za to, że bardziej jest nastawiona na ekonomię, niż kolejną grą w stylu zabili go i stracił wszystko.

Na NIE za samo podejście do tematu.
    Są takie gry i jak ktoś chce to żaden problem spróbować gdzie indziej.

GrzechuGrek
    Źle źle krotos666 bardziej Ikariam jak coś.

1. PvP byłoby dla każdego opcjonalne
    2. W najgorszym razie można by było stracić wojsko oraz np. część surowców. Już nawet pomysł ze zniszczeniami pól uprawnych, studni można by sobie darować. I tak głownie chodziłoby o punkty do rankingu i SAM RANKING.

Czytajcie najpierw dokładnie, zanim coś będziecie pisać. W kilku postach dalej w rozmowie z kimś nawet zmieniłem trochę koncepcję m.in dostosowując pomysł do idei oddzielnych wysp PvP.

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    GrzechuGrek po przeczytaniu pierwszego punktu "System PvP oraz Ranking. Zamek PvP " przestałem interesować się resztą i nie przeczytałem.
    Jak można pisać że PvP pewnie już zostało opracowane a po chwili pisać swój pomysł "Jak to by mogło wyglądać". Jeżeli zamierzają wprowadzić jakiś system PvP to nie będą się opierali na waszych pomysłach tylko na własnym projekcie. I dopiero po wprowadzeniu takiej "nowości" możecie pisać na forum własne sugestie, co warto do tego dodać/usunąć/zmienić/naprawić. Więc proste pytanie... Po co piszecie takie bezsensowne tematy?

Osadnik Awatar emuq
    Serwer
    Czarci Gaj
    Krytykę to Ty się naucz wpierw pisać. To co wypisałeś to bardziej to wyglądało na jakiś wyskok "hejtera". No jeszcze tylko brakowałoby tu parę słów które mod musiałby gwiazdkować oraz pokemoniastego pisma w stylu "aaaleee n000b!!!!!!!"

To wyglądało mniej więcej w ten sposób: Przyszedł, niby przeczytał coś, wziął tylko kawałek(który zawsze można by było usunąć/zmienić) dalej już nie czytał i tylko na podstawie tego wyrwanego kawałka skreślił wszystko i napisał "beznadziejne"... i sobie poszedł.

Jakoś inni tutaj lepiej potrafili się odnieść do treści wątku i normalnie napisać co jest ok, a co jest nie tak oraz co może być lepiej.

No widzisz.... wygląda na to, że nie tylko masz problem z czytaniem ze zrozumieniem, ale najwidoczniej też z samym rozumieniem.
    Btw. Chodziło o przeczytanie ze zrozumieniem CAŁOŚCI a nie tylko kawałka.

Jak pomysł beznadziejny to sam opracuj/wymyśl lepszy.
    No, ale podejrzewam że nie zrobisz lepszego tylko co najwyżej zasłonisz się tym że "BB już to opracowało"
    Jak widać nie potrafisz nawet napisać konstruktywnej krytyki, zatem daruj sobie tę "hejterowską" przepychankę bo już początek twojej poprzedniej wypowiedzi wskazuje na to że przyszedłeś bardziej pośmiać się i pokozaczyć a co za tym idzie - żeby nie brać na poważnie tego co piszesz.
    sam jesteś jakiś hejter.... i kozak..nie wiem co chcesz przez to osiągnąć... ale jak czytam że masz takie podejście do tego kogoś co ktoś pisze, to w beznadziejnym pomyśle dopisz jeszcze wzmiankę jak ma wyglądać wypowiedz użytkownika na twój pomysł ;] pewno jest jedno: musi być pozytywna.

co do pomysłu masz w stopce ;]

pozdro nie będę dalej z Toba dyskutował bo to nie ma sensu.
    Ostatnio edytowane przez emuq ; 03.11.2012 o 00:14

Banned
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Brak ankiety, zgodnie z regulaminem działu zamyka.

Mod Zakrecony

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3

Uprawnienia umieszczania postów