ding, ding, ding i LOADING od 30 minut, nawet do kolejki logowania nie dochodzi i znów wywala.
ding, ding, ding i LOADING od 30 minut, nawet do kolejki logowania nie dochodzi i znów wywala.
A ja wiem czemu cie SARS wywala-
TWOJE Piekarnie pieką CHLEB a nie CIASTECZKA......
o kurde a ja żonie kazałem ciasteczka z biedronki wywalić bo mi support kazał
fajnie w jeden dzień 30 stron wpisów na forum ale przecież NIE MA ŻADNEGO PROBLEMU
Czy ja gram w inną grę ?
U mnie wszystko od rana śmiga płynnie a z logowaniem nie ma żadnego problemu.
Teraz też dla próby trzy kolejne logowania i po 20s gram.
to masz szczęście ... bo niektórzy się logują do gry po 2h i dłużej i nikt nie może powiedzieć dlaczego tak jest. Teksty od supportu na temat zmian przeglądarek i czyszczenia cachu to jedna wielka ściema bo na innych serwerach tego nie robią a gra im działa, więc zastanów się logicznie. Najlepiej powiedzieć sorry ludzie serwer jest:
a) za stary
b) za mały (wybierz co chcesz*)
i tą ilość graczy nie da rady naraz obsłużyć, a nie ściemniać ludziom o usterce niewiadomego pochodzenia - przecież serwery to nie UFO co pojawia się i znika.
No jest jeszcze możliwość że jest żle postawiony serwer po aktualizacji (ale to chyba nie my jesteśmy od oceny tego nieprawdaż)
Jakbym miał postawić 500 monet - to obstawiłbym, że otwarli serwer i za dużo ludzi zaczęło tu grać i teraz serwer nie jest w stanie tego przetworzyć (ale zaznaczam to gdybanie bez potwierdzonych informacji)
Ostatnio edytowane przez Steelkill ; 08.06.2012 o 00:24
Nie twierdzę, że tak nie jest.
Ale pewnie nie u wszystkich występują takie problemy.
Sprawdź szybkość otwierania u siebie strony:
http://forum.thesettlersonline.pl/th...ll=1#post33819
i podaj wynik.
Mam sporo zabudowaną wyspę, full hd, gra działa płynnie a system obciązony tylko 5% przy 15 programach w tle.
Ostatnio edytowane przez slawekje ; 08.06.2012 o 00:34
[QUOTE=slawekje;33874]Nie twierdzę, że tak nie jest.
Ale pewnie nie u wszystkich występują takie problemy.
Sprawdź szybkość otwierania u siebie strony:
http://forum.thesettlersonline.pl/th...ll=1#post33819
i podaj wynik.
66 i wywala mnie na potęgę, a zresztą co to ma wspólnego w ogóle z wywalaniem i problemem z logowaniem???