i mnie też i to jeszcze przy wymianie koszy z g7
i mnie też i to jeszcze przy wymianie koszy z g7
BB_xaar może lepiej żeby Nową Ziemię cały czas monitorowalibo który to już raz w ciągu kilku godzin
bb-xaar zadzwoń do tych swoich kolegów żeby tą flaszkę w końcu odstawili i nacisnęli reset na serwerze bo znów wywala.
albo lepiej , daj mi IP tego serwera login i hasło to będę mu sam restart robił, a bb bezie miał w końcu czas na pierdoły i trailery. (i mogę to całkowicie za darmo robić)
Ostatnio edytowane przez sars904 ; 07.06.2012 o 23:19
znów nie można się zalogować
Za długo się nie pograło...
to co się dzieje to jakaś masakra z tymi serwerami co chwile wywala z gry a zalogować się to godzina czasu. Oni w ogóle pracują nad poprawą tego??
a niech mnie ktoś spróbuje ocenzurować
DUPA DUPA DUPA, tak działa ta gra
Słownik wspólczesnego języka polskiego Wydawnictwa WILGA wydany AD 1998, strona 205, szpalta lewa; "dupa - 1. tyłek, pośladki, 2. człowiek niezaradny życiowo, fajtłapa, fujara 3. dziewczyna, kobieta postrzeganajako obiekt seksulany".
masz racje wielka DUPA problem znalezli mieli naprawic no i ...... teraz znowu kaza ciasteczka usuwac , zmieniac przegladarki ..hahaha a moze stana na wysokosci zadania i udziela jakich rozsadnych wyjasnien
to już robi się wku..rwiające, 2 minuty gry - 10 minut logowania (jak dobrze pójdzie), gra może reklamować pastę do zębów "zawsze dwie minuty...)
Witam ponieważ w naszej gildii SAMO ZŁO ludzie się logują wywala ich i znowu się logują i tak w kółko postanowiliśmy w wolnych chwilach napisać peany pochwalne na temat naszego serwera
------------------------------------------------------
Nowa Ziemia serwer mój ukochany
Zawsze nie działa zawsze jest rozje.bany
Twe codzienne logowanie
przypomina gówniane staranie
Loguj głupku się loguj
nie poddawaj się nie bądź głupi ch.j
nie ma ch.ja we wsi
na serwer się już nikt nie zmieści
Koko koko Serwer jest spoko
jak sie logniesz
Wyp.ierdoli cie wysoko
Proszę podłożyć podkład Gotye i cool
http://www.youtube.com/watch?v=CiVxAbqSVz8
Purystów językowych przepraszam z góry za duża liczbę kropek ale 3h logowanie powoduje ze ludzie tracą cierpliwość.... i używają mało parlamentarnych słów
Ostatnio edytowane przez Steelkill ; 07.06.2012 o 23:35