nie działa znowu - uruchamianie kolejki logowania
nie działa znowu - uruchamianie kolejki logowania
Oj dziś chyba sobie nie pogram.
Odpaliłem przygodę 4 mecz i nie mogę wejść na murawę
Wysłałem wojsko na mecz, mam nadzieje że mi nie zginie bezpowrotnie.
U mnie to samo
Nowa Ziemia to już porażka. Nie da się zagrać nawet jakby się chciało. Chyba przychodzi czas na zakończenie gry bo to już nie ma sensu
u wszystkich tak jest
jest za duzo grających ludzi - za duze lagi
Serwer jest za slaby ale ONI tego nie rozumieją
a oto odpowiedź, jaką dostałam na moje "pozdrowienia",które wysłałam,w związku z problemami,jakie mamy od ok.2 tygodni na naszym serwerze. Wiem,że nie powinnam tutaj tego wklejać,ale traktowanie nas jak kompletnych ciemniaków,delikatnie mnie irytuje.
Cytuję
"Witaj anadziulka78,
Pragnę poinformować, iż prace nad poprawą jakości gry są nieustannie przeprowadzane i zespół The Settlers Online czyni absolutnie wszystko, by poprawić zarówno jakoś gry, jak również zniwelować wszelkie utrudnienia z nią związane.
Zadowolenie Naszych Użytkowników z przeprowadzanej rozgrywki jest dla nas sprawą priorytetową.
Opisany przez Ciebie problem może być spowodowany błędnymi lub/i nieaktualnymi danymi w pamięci podręcznej (tzw. cache) oraz plikami ciasteczek Twojej przeglądarki.
Aby mieć pewność, że korzystasz z aktualnej wersji gry, zalecamy regularnie czyścić pamięć podręczną przeglądarki internetowej po każdej przerwie konserwacyjnej.
Po dokonaniu konserwacji, gra może nie działać, ponieważ zapisane pliki ciasteczek oraz pliki podręczne przeglądarki są niezgodne z obecną wersją gry.
Jeśli wyczyszczenie pamięci podręcznej nie przyniesie rozwiązania, proszę spróbować zalogować się do gry przy użyciu innej przeglądarki, może to wpłynąć pozytywnie na stabilność gry.
W razie dalszych pytań bądź wątpliwości, proszę o kontakt.
Pozdrawiam,
Piotr
Zespół The Settlers Online"
...ja również pozdrawiam
jak mnie wywalało dwa razy w ciągu dnia to jakoś to przeżyłam, ale dziś to już przesada, od dwóch godzin próbuję się zalogować i.... "proszę wybrać OK w celu....", żadne czyszczenie ciasteczek ani korzystanie z różnych przeglądarek nie pomogło
bb_xaar czy nadal sądzisz, że ja błędnie dostałem odpowiedź? a może ten cały Piotr jest po prostu niekompetentny i zlewa zgłoszenia?
Prawdopodobnie maja SERWERY kupione w PROMOCJI Z BIEDRONKI i w tym PROBLEM
a to dla wielbicieli koko - euro spoko
http://www.youtube.com/watch?v=CiVxAbqSVz8
Takie odpowiedzi mogą dawać dzieciom w przedszkolu. Żal im trochę kasy na unowocześnienie serwera. Szkoda gadać