Strona 84 z 157 PierwszyPierwszy ... 34 74 82 83 84 85 86 94 134 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 831 do 840 z 1568

Wątek: problem z wejsciem dogry

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    nie działa znowu - uruchamianie kolejki logowania

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Oj dziś chyba sobie nie pogram.
    Odpaliłem przygodę 4 mecz i nie mogę wejść na murawę
    Wysłałem wojsko na mecz, mam nadzieje że mi nie zginie bezpowrotnie.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    U mnie to samo

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Nowa Ziemia to już porażka. Nie da się zagrać nawet jakby się chciało. Chyba przychodzi czas na zakończenie gry bo to już nie ma sensu

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    u wszystkich tak jest
    jest za duzo grających ludzi - za duze lagi

Serwer jest za slaby ale ONI tego nie rozumieją

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    a oto odpowiedź, jaką dostałam na moje "pozdrowienia",które wysłałam,w związku z problemami,jakie mamy od ok.2 tygodni na naszym serwerze. Wiem,że nie powinnam tutaj tego wklejać,ale traktowanie nas jak kompletnych ciemniaków,delikatnie mnie irytuje.

Cytuję
    "Witaj anadziulka78,

Pragnę poinformować, iż prace nad poprawą jakości gry są nieustannie przeprowadzane i zespół The Settlers Online czyni absolutnie wszystko, by poprawić zarówno jakoś gry, jak również zniwelować wszelkie utrudnienia z nią związane.
    Zadowolenie Naszych Użytkowników z przeprowadzanej rozgrywki jest dla nas sprawą priorytetową.

Opisany przez Ciebie problem może być spowodowany błędnymi lub/i nieaktualnymi danymi w pamięci podręcznej (tzw. cache) oraz plikami ciasteczek Twojej przeglądarki.

Aby mieć pewność, że korzystasz z aktualnej wersji gry, zalecamy regularnie czyścić pamięć podręczną przeglądarki internetowej po każdej przerwie konserwacyjnej.

Po dokonaniu konserwacji, gra może nie działać, ponieważ zapisane pliki ciasteczek oraz pliki podręczne przeglądarki są niezgodne z obecną wersją gry.

Jeśli wyczyszczenie pamięci podręcznej nie przyniesie rozwiązania, proszę spróbować zalogować się do gry przy użyciu innej przeglądarki, może to wpłynąć pozytywnie na stabilność gry.

W razie dalszych pytań bądź wątpliwości, proszę o kontakt.

Pozdrawiam,
    Piotr
    Zespół The Settlers Online"

...ja również pozdrawiam

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    jak mnie wywalało dwa razy w ciągu dnia to jakoś to przeżyłam, ale dziś to już przesada, od dwóch godzin próbuję się zalogować i.... "proszę wybrać OK w celu....", żadne czyszczenie ciasteczek ani korzystanie z różnych przeglądarek nie pomogło

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    bb_xaar czy nadal sądzisz, że ja błędnie dostałem odpowiedź? a może ten cały Piotr jest po prostu niekompetentny i zlewa zgłoszenia?

Osadnik Awatar Steelkill
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Prawdopodobnie maja SERWERY kupione w PROMOCJI Z BIEDRONKI i w tym PROBLEM

a to dla wielbicieli koko - euro spoko
    http://www.youtube.com/watch?v=CiVxAbqSVz8

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Takie odpowiedzi mogą dawać dzieciom w przedszkolu. Żal im trochę kasy na unowocześnienie serwera. Szkoda gadać

Strona 84 z 157 PierwszyPierwszy ... 34 74 82 83 84 85 86 94 134 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów