Tylko, że to zastrzeżenie idzie bezpośrednio na konto tego samego pracownika... Czy ktoś ich tam kontroluje?
Wolałbym składać skargi do osoby która jest nad osobą, która ma mi pomóc.
Oczywiście praca Supportu jest nadzorowana, dlatego też warto zgłaszać swoje zastrzeżenia właśnie tam, a nie na forum.
Technicy przyjęli zgłoszenie, gdy dostanę jakąś aktualizację na temat s1, od razu dam znać.
Xaar a może kupicie serwery Blizzarda ostatnio wyprzedawali... po kawałku. I DZIAŁAJĄ.![]()
miejmy nadzieję,że to coś da bo teraz to nawet zaproszeni do przygody nie dochodzą a na przygodę nie da się wejść
ooo!! udało mi się wejść na boisko
Ciekawe na jak długo...
"Oczywiście praca Supportu jest nadzorowana, dlatego też warto zgłaszać swoje zastrzeżenia właśnie tam, a nie na forum.
Technicy przyjęli zgłoszenie, gdy dostanę jakąś aktualizację na temat s1, od razu dam znać."
i w odpowiedzi dostanę równie kompetenty przepis na usrawnienie gry, bo przyczyna zapewne tkwi w mojej przeglądarce?
Wkleiłam ten email,żeby pokazać,jak jesteśmy traktowani,mam nadzieję,że następnym razem,ten ktoś się grubo zastanowi,zanim napisze podobne bzdury.
ej nie jest źle, modów z globala też wywaliło))
Serwer nr 1 powinien już działać prawidłowo... gdy dowiem się czegoś więcej (szczególnie o jakimś długotrwałym rozwiązaniu), od razu Was o tym poinformuję.
koko - spoko
Co nam pozostało poza uśmiechem![]()