Strona 86 z 157 PierwszyPierwszy ... 36 76 84 85 86 87 88 96 136 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 851 do 860 z 1568

Wątek: problem z wejsciem dogry

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez BB_xaar Zobacz posta
    Swoje ewentualne zastrzeżenia co do odpowiedzi z Supportu proszę przekazywać bezpośrednio w odpowiedzi na wiadomość e-mail.

Natomiast jeśli chodzi o serwer Nowa Ziemia - chwilę temu poprosiłem techników o sprawdzenie sytuacji.
    To poproś ich żeby tam już zostali i co 10 min prewencyjnie reset robili, a co do odpowiedzi supportu, skoro na ten durny tekst czekałem 5 dni to na moje roszczenia będę chyba miesiąc musiał czekać.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Tylko, że to zastrzeżenie idzie bezpośrednio na konto tego samego pracownika... Czy ktoś ich tam kontroluje?

Wolałbym składać skargi do osoby która jest nad osobą, która ma mi pomóc.

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Oczywiście praca Supportu jest nadzorowana, dlatego też warto zgłaszać swoje zastrzeżenia właśnie tam, a nie na forum.

Technicy przyjęli zgłoszenie, gdy dostanę jakąś aktualizację na temat s1, od razu dam znać.

Osadnik Awatar Steelkill
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Xaar a może kupicie serwery Blizzarda ostatnio wyprzedawali... po kawałku. I DZIAŁAJĄ.

Osadnik Awatar Buzia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    miejmy nadzieję,że to coś da bo teraz to nawet zaproszeni do przygody nie dochodzą a na przygodę nie da się wejść

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ooo!! udało mi się wejść na boisko
    Ciekawe na jak długo...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    "Oczywiście praca Supportu jest nadzorowana, dlatego też warto zgłaszać swoje zastrzeżenia właśnie tam, a nie na forum.

Technicy przyjęli zgłoszenie, gdy dostanę jakąś aktualizację na temat s1, od razu dam znać."

i w odpowiedzi dostanę równie kompetenty przepis na usrawnienie gry, bo przyczyna zapewne tkwi w mojej przeglądarce?

Wkleiłam ten email,żeby pokazać,jak jesteśmy traktowani,mam nadzieję,że następnym razem,ten ktoś się grubo zastanowi,zanim napisze podobne bzdury.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ej nie jest źle, modów z globala też wywaliło))

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Serwer nr 1 powinien już działać prawidłowo... gdy dowiem się czegoś więcej (szczególnie o jakimś długotrwałym rozwiązaniu), od razu Was o tym poinformuję.

Osadnik Awatar Steelkill
    Serwer
    Nowa Ziemia
    koko - spoko
    Co nam pozostało poza uśmiechem

Strona 86 z 157 PierwszyPierwszy ... 36 76 84 85 86 87 88 96 136 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów