Strona 26 z 157 PierwszyPierwszy ... 16 24 25 26 27 28 36 76 126 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 251 do 260 z 1568

Wątek: problem z wejsciem dogry

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez Fredek_z_F-K Zobacz posta
    Mnie się pokazało takie coś:

albo, na zmianę, ciągła prośba o odświeżenie
    27.05 problemy z logowaniem - utrata premii za codzienne logowanie
    31.01 przerwa techniczna w jakichś śmiesznych godzinach (15-18)? - nie udało mi się po pracy zalogować - utrata premii za codzienne logowanie...
    (nie wszyscy gracze to gimnazjaliści którzy mogą spędzać cały dzień przed kompem...)

Czy administracja łaskawie zwróci graczom poniesione straty?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    To już jest przegięcie. Rezygnuję z tej gry. A nie, przepraszam, z tego badziewia, bo grą tego nazwać nie można.

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Mnie się kilkukrotnie wcześniej zdarzyło otrzymać komunikaty, że Uplay jest niedostępny, ale tylko jeśli próbuje logować się przez pasek
    logowania na górze strony. Dlatego nigdy nie korzystam z tej metody tylko wybieram niebieski button "zaloguj" i wchodzę do gry bez
    problemu, nawet teraz.

Odkrywca Awatar Hakardrag
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Każdy poniósł jakieś tam straty, mniejsze lub większe - miejmy nadzieję że Gra wróci do normalności a Event da nam wiele satysfakcji.

Nie psioczmy tak zawzięcie na Twórców Gry za to tylko, że chcieli nam grę uprzyjemnić ...cóż, błędy się zdarzają. Ja cierpliwie poczekam na poprawki - i życzę Adminom by wyszli z tego z podniesionym czołem.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez VaanDee Zobacz posta
    Mnie się kilkukrotnie wcześniej zdarzyło otrzymać komunikaty, że Uplay jest niedostępny, ale tylko jeśli próbuje logować się przez pasek
    logowania na górze strony. Dlatego nigdy nie korzystam z tej metody tylko wybieram niebieski button "zaloguj" i wchodzę do gry bez
    problemu, nawet teraz.
    No własnie ja tez korzystam z metody logowania normalnego przez niebieski button i dzisiaj nawet to nie działa. Jedynie weszłem przy pomocy opcji logowania przez facebooka.

Początkujący Odkrywca Awatar Herr_Uther
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez Stempsky Zobacz posta
    27.05 problemy z logowaniem - utrata premii za codzienne logowanie
    31.01 przerwa techniczna w jakichś śmiesznych godzinach (15-18)? - nie udało mi się po pracy zalogować - utrata premii za codzienne logowanie...
    (nie wszyscy gracze to gimnazjaliści którzy mogą spędzać cały dzień przed kompem...)

Czy administracja łaskawie zwróci graczom poniesione straty?
    A czemu administracja miałaby zwracać Ci za straty poniesione przez to, że nie masz czasu grac? W takim razie ja domagam się zwrotu strat jakie poniosłem przez to, że musze spać te 8 godzin dziennie i chodzić do pracy, a i jeszcze straty za to, że od czasu do czasu pójdę na imprezę, że mi kot wskoczy na klawiaturę i coś źle kliknę, oj uzbierałoby się tego, BB by się nie wypłacili do konca życia :-)
    "We are monetizing all the weakness of people" - Teut Weidemann, lead designer of Settlers Online

Osadnik Awatar TITO_CFC
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Znowu nie można wejsc do gry co za szambo się zrobiło :/

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    napisałem takiego soczystego posta, a przy próbie wysłania dostałem biały ekran, ehh

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Z tą grą jak z PKP - możesz być pewien że codziennie się coś spieprzy. Znowu się nie da wejść

Osadnik Awatar Buzia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    a u mnie teraz nie dość,że ja nie mogę się zalogować to jeszcze żaden ze znajomych nie może wejść na moją wyspę

Strona 26 z 157 PierwszyPierwszy ... 16 24 25 26 27 28 36 76 126 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów