u mnie działa ale wątpię żeby to było ostateczne rozwiązanie problemu,pewnie sporo osób poszło już spać i odciążyli serwer
u mnie działa ale wątpię żeby to było ostateczne rozwiązanie problemu,pewnie sporo osób poszło już spać i odciążyli serwer
teraz nie wywala,ale lagi masakryczne
Czyżby znowu problemy z logowaniem? Znowu z gry wywala i nie można się zalogować.....
Zastopowałem całą produkcję i nie mam zamiaru wchodzić przez najbliższy czas - mam lepsze rzeczy do roboty niż marnowanie połowy dnia na zalogowanie. Szkoda tylko, że przygoda rozpoczętaI lepiej darujcie sobie ten event, bo i tak macie burdel...
kuva i zas to samo_panie adminie co teraz????
zanim napisalem czyscilem 3 razy,wczoraj chyba z 20 razy,lecz przegladarka nie jest od tego by ja czyscic 1000 razy na miesiac
Lipa ... odechciewa się grać ja rozumiem, że za free ale ...
Śmieszne to jest, na każdej przeglądarce (Chrome - wcześniej działało bezbłędnie, Firefox (też problem) i IE - nie będę komentował) jest problem, ciągle rozłącza itd. Komputer przeczyszczony, cache ,historia i wszystko wyczyszczone, zwiększona pamięć podręczna, komputer sam w sobie też ma bardzo dobre parametry , internet 15mbit i we flashu są problemy. Nie narzekałem ale taka jest prawda ,że teraz jest totalna porażka.
dokladnie ja mam podobny problem ino odpowiedz od supportu prosimy zmienic przegladarke . i co firefox ,safari,IE,chrome opera nic nie dziala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!