Strona 6 z 8 PierwszyPierwszy ... 4 5 6 7 8 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 72

Wątek: Możliwość kasowania ofert w poczcie !!!

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    silu700, masz rację, kasacja oferty nie wysyła informacji o jej odrzuceniu w prawidłowy sposób. Przekazałem odpowiednią informację dalej, gdy dowiem się czegoś więcej, dam znać.

Odkrywca Awatar Kranderga
    Serwer
    Słoneczny Gród
    BB_Xaar zauważyłem jeszcze jeden problem za skrzynką nadawczą.
    Jak rozumie, jeśli ktoś nie odbiera wiadomości handlowej lub zaproszenia do przygody to wystarczy wejść w skrzynkę nadawczą i otworzyć taką wiadomość.

• Mechanizm odpowiedzialny za sprawdzanie czy dana oferta handlowa lub zaproszenie do przygody już wygasło, zostanie poprawiony. Aby uruchomić sprawdzanie daty wygaśnięcia, wystarczy otworzyć skrzynkę nadawczą.
    Ale, jeśli w międzyczasie rzucało się komuś bufy to w skrzynce nadawczej są wiadomości o bufowaniu (uważam że są całkowicie zbędne), a ponieważ widać 50 ostatnich wiadomości to informacje handlowe i zaproszenia nie są widoczne.

Oczywiście jeśli wystarczy tylko otworzenie skrzynki nadawczej to nie ma problemu.

Obecnie kasowanie wiadomości po stronie odbiorcy nie kasuje jej w skrzynce nadawczej nadawcy.

Ponadto czasy wygaśnięć są zdecydowanie za długie.

Informacje o bufowaniu powinny mieć maksimum 24 godziny, a raporty bitewne 7 dni.
    Obecnie główne zajęcie graczy to kasowanie tych informacji i raportów a przy braku filtrów nie jest to łatwo zrobić by nie skasować jakiejś przydatnej wiadomości.
    Ostatnio edytowane przez Kranderga ; 13.02.2014 o 11:47
    Oczywiście, nasz dział techniczny pracuje nad wyeliminowaniem poprawnego działania gry, jednak nie możemy przewidzieć jak długo prace te potrwają. Stan: To nie jest bug.

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    moze mi ktos jeszcze powie jak mam zobaczyc wiadomosc z okolo 4 lutego w nadawczej jak sama wiadomosc w gildi to okolo 100

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Kranderga, otwarcie skrzynki nadawczej wystarczy.

Mimo tego, że wyświetli się tylko 50 ostatnich wiadomości, wszystkie "zaległe triggery" zostaną wywołane. Dotyczy to zarówno ofert handlowych, jak i zaproszeń do przygód.

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez BB_xaar Zobacz posta
    Kranderga, otwarcie skrzynki nadawczej wystarczy.

Mimo tego, że wyświetli się tylko 50 ostatnich wiadomości, wszystkie "zaległe triggery" zostaną wywołane. Dotyczy to zarówno ofert handlowych, jak i zaproszeń do przygód.
    No bardzo ciekawe, to ja się pytam gdzie są moje surowce, jakoś nie wróciły po otwarciu skrzynki nadawczej, triggery nie zadziałały ;/

Odkrywca Awatar Kranderga
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez YouRQ Zobacz posta
    No bardzo ciekawe, to ja się pytam gdzie są moje surowce, jakoś nie wróciły po otwarciu skrzynki nadawczej, triggery nie zadziałały ;/
    No chyba nie spodziewałeś, ze od razu wszystko będzie działo tak jak zaplanowali to programiści.
    Oczywiście, nasz dział techniczny pracuje nad wyeliminowaniem poprawnego działania gry, jednak nie możemy przewidzieć jak długo prace te potrwają. Stan: To nie jest bug.

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez Kranderga Zobacz posta
    No chyba nie spodziewałeś, ze od razu wszystko będzie działo tak jak zaplanowali to programiści.
    Jakie od razu ? Na 95k granitu czekam 2 tygodnie, na resztę ponad 3, to jest od razu ?

No pięknie kolejne prawie 1,2kk surowców $@#@!
    Wyłączcie całkiem możliwość kasowania ofert krzyżykiem i przez menu bo robicie z ludzi kretynów, oferty nie wracają po wejściu w nadawczą ani po 8h ani po 3 tygodniach, gówno nie triggery działają !!!
    Ostatnio edytowane przez YouRQ ; 15.02.2014 o 08:48

gac604
    dalej nic nie wróciło trace nadzieje że odzyskam to co straciłem. Kochany support dalej milczy mija już 3 tydzień od przyjęcia zgłoszenia, może dzisiejsza konserwa w końcu cos popsuje bo zrobiło się spokojnie.

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    No i kolejna konserwa za nami, kolejny tydzień a towary nadal nie wróciły. Jeżeli ich już nie odzyskam to napiszcie wprost że nie i tyle, nie róbcie z ludzi wariatów ;/

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Xaar i czy nasze oferty do nas kiedys powrócą czy juz mamy o tym zapomnieć ??

Strona 6 z 8 PierwszyPierwszy ... 4 5 6 7 8 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów