Strona 4 z 8 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 72

Wątek: Możliwość kasowania ofert w poczcie !!!

Osadnik Awatar Gacek666
    Serwer
    Nowa Ziemia
    "40 lat minęło jak jeden dzień..."
    Niektórzy tak bar­dzo kochają narze­kać, że wy­padałoby ich wi­tać słowa­mi: dzień dob­ry, co u ciebie złego

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Dziwne co piszecie. Od ponad tygodnia jak kasuje wszystkie wiadomości ze skrzynki jednym zaznaczeniem to nie usuwa nigdy ofert i dropów. miałem już kilka jak nie kilkadziesiąt wiadomości z surowcami wiszącymi dobrze ponad dobę w skrzynce i nic nie ginie...Ta gra nigdy mnie nie przestanie zadziwiać...

Początkujący Osadnik Awatar Hekate1210
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez jozioblabla Zobacz posta
    Dziwne co piszecie. Od ponad tygodnia jak kasuje wszystkie wiadomości ze skrzynki jednym zaznaczeniem to nie usuwa nigdy ofert i dropów. miałem już kilka jak nie kilkadziesiąt wiadomości z surowcami wiszącymi dobrze ponad dobę w skrzynce i nic nie ginie...Ta gra nigdy mnie nie przestanie zadziwiać...
    Czy przypadkiem nie sa to potwierdzenia badz odrzucone juz przez znajomego oferty?

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Hekate1210 Zobacz posta
    Czy przypadkiem nie sa to potwierdzenia badz odrzucone juz przez znajomego oferty?
    Jedne odrzucone, inne potwierdzone, jeszcze inne wrocone po dluzszym niż 8 godzin czasie. Dziwne jest to, ze nie wracają po 8 godzinach, ale wracają...Może nie każdy tak ma, tak jak nie każdy łapie uszkodzony obszar serwera. Nie znam się na tym ale może te błędy u jednych występują częściej niż u innych, a jeszcze u innych jakimś zbiegiem niebywałego szczęścia nie występują w ogóle...

gac604
    J *** znowu to samo wczoraj sprawdzałem oferty 1kamien za 1 rybe wracały jako odrzucone dziś drop z matczynej usunąłem omyłkowo razem z raportami i niespodzianka wyparowało. co jest do *** wyłączcie gre na tydzień , miesiąc lub kwartał i jak będzie bez błędów wszelakiej maści to dajcie do użytkowania graczom. Przeciez to co się dzieje to są kpiny. na razie grac już nie będę dopóki suport mi nie odpisze czyli GAME OVER
    Ostatnio edytowane przez MOD_Zakrecony ; 05.02.2014 o 16:46

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez jozioblabla Zobacz posta
    Jedne odrzucone, inne potwierdzone, jeszcze inne wrocone po dluzszym niż 8 godzin czasie. Dziwne jest to, ze nie wracają po 8 godzinach, ale wracają...Może nie każdy tak ma, tak jak nie każdy łapie uszkodzony obszar serwera. Nie znam się na tym ale może te błędy u jednych występują częściej niż u innych, a jeszcze u innych jakimś zbiegiem niebywałego szczęścia nie występują w ogóle...
    Mi pare wróciło po tygodniu, z tego co można tu na forum przeczytać druga osoba musi "zobaczyć" ową wiadomość w skrzynce inaczej nie wróci to co wysłałeś... także jeśli ktoś jedzie na urlop albo kończy grę to możesz się pożegnać z owymi wiadomościami
    Cytat Zamieszczone przez Exec_ Zobacz posta
    Mylisz się, jesteśmy testerami.
    Gra jakiś czas temu wyszła z fazy Beta. Znaczy to nic innego tylko tyle, że dedykowany zespół testerów został usunięty z projektu, a testowanie przeniesiono na klientów. Efekty tego posunięcia obserwujemy od kilku miesięcy, z tygodnia na tydzień wyraźniej
    I wszystko na ten temat, polać mu!

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Czy można w końcu otrzymać jakąś precyzyjną odpowiedź w tym temacie co się dzieje z tym ofertami, które można skasować. Właśnie przed momentem pozbyłem się paczki z 400.000 marmuru, którą znajomy przez przypadek skasował. Dlaczego jeszcze nie wprowadzono poprawki mimo tego, że było to zgłaszane 10 dni temu i zostało przez bb_xaar potwierdzone. Zamiast pracować nad bieżącymi błędami, które jak każdy z nas przyzna nie są błahymi to programiści bawią się leśnikami. Dlaczego nie zafundujecie tego typu festiwalu np. Niemcom ??? Ja nie wiem czy te towary z ofert co wcześniej znajomi pokasowali wróciły i gdzie wróciły. Dlaczego ja mam to kontrolować ???

Jak to długo jeszcze będzie trwało ???

Kiedy odzyskamy skasowane towary ???

Proszę o pilną i przejrzystą odpowiedź w temacie gdyż poprzednie wyjaśnienia traktuje po wprowadzeniu dwóch nowych wersji gry od momentu zgłoszenia problemu nieaktualne !!!

pozdrawiam
    p

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    silu700, usunięcie oferty za pomocą 'x'/kasacji jest jednoznaczne z odrzuceniem oferty.

Odniesienie się do obecnej sytuacji znajduje się tutaj.

Aby nieco ułatwić, oto cytat:
    Krótka aktualizacja w tej sprawie:
    Obecny system poczty nie udostępnia skrzynki nadawczej, a więc "samodzielne" sprawdzenie, czy wysłana oferta już wygasła, czy jeszcze nie, nie jest możliwe. Wraz z przyszłą wersją gry powróci skrzynka nadawcza (prawdopodobnie przyszły tydzień). Wtedy wystarczy otworzyć skrzynkę nadawczą, a wygasłe oferty powrócą.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez BB_xaar Zobacz posta
    silu700, usunięcie oferty za pomocą 'x'/kasacji jest jednoznaczne z odrzuceniem oferty.
    Czy ty grasz w ogóle czasem w tso ? Tak powinno być ale nie jest. Sprawdź samemu, oferta odrzucona wraca do nadawcy z mailem 'odrzucona', a usunięta za pomocą 'X' jest skasowana - nadawca nie otrzymuje z powrotem towaru. Czy to według Ciebie jest jednoznaczność ???

Odniesienie się do obecnej sytuacji znajduje się tutaj.

Aby nieco ułatwić, oto cytat:

Krótka aktualizacja w tej sprawie:
    Obecny system poczty nie udostępnia skrzynki nadawczej, a więc "samodzielne" sprawdzenie, czy wysłana oferta już wygasła, czy jeszcze nie, nie jest możliwe. Wraz z przyszłą wersją gry powróci skrzynka nadawcza (prawdopodobnie przyszły tydzień). Wtedy wystarczy otworzyć skrzynkę nadawczą, a wygasłe oferty powrócą.
    Prawdopodobnie ? Trzynaście dni na zrobienie fixa, który powinien być napisany w godzinę ?? Nie uważasz, że należy umieścić stosowny komunikat na stronie głównej informujący o problemie z ofertami ?

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez silu700 Zobacz posta
    Czy ty grasz w ogóle czasem w tso ? Tak powinno być ale nie jest. Sprawdź samemu, oferta odrzucona wraca do nadawcy z mailem 'odrzucona', a usunięta za pomocą 'X' jest skasowana - nadawca nie otrzymuje z powrotem towaru. Czy to według Ciebie jest jednoznaczność ???
    Powraca nawet po naciśnięciu przycisku X, jako transakcja odrzucona.

Strona 4 z 8 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów